Ίνγκασον: “Ευχαριστώ ΠΑΟΚ για τα απίστευτα 4,5 χρόνια!”(pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε σήμερα (7/7) τον Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην δανέζικη Μίντιλαντ, με ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα και ο Ισλανδός ανταπέδωσε τον χαιρετισμό με ένα εξίσου θερμό ευχαριστήριο μήνυμα. Στην ανάρτηση στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που είναι έμπλεη συναισθημάτων, λέει “ευχαριστώ όλους στον ΠΑΟΚ για αυτά τα απίστευτα 4,5 χρόνια” και κάνει ένα μικρό απολογισμό

για την παρουσία του στους “ασπρόμαυρους”.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ο Ίνγκασον:

“Ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ για αυτά τα απίστευτα 4,5 χρόνια… Είναι πολύ δύσκολο για μένα να αποχαιρετήσω όλους τους ανθρώπους, με τους οποίους έχω μοιραστεί αξέχαστες στιγμές. Έδωσα απολύτως ό,τι είχα μέσα μου για αυτούς τους ανθρώπους, γιατί έκαναν το ίδιο για μένα.

Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη και τον κ. Ιβάν προσωπικά, για την ευκαιρία να παίξω σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων.

Στους συμπαίκτες μου, που παίξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και μοιραστήκαμε μερικές από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου.

Οι προπονητές, το προσωπικό και όλοι οι σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι αυτού του καταπληκτικού συλλόγου.

Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα και την οικογένειά μου!

Και τελευταίο αλλά πιο σημαντικό… Σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που ήταν εκεί για μένα στις καλές και τις κακές στιγμές, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή την απίστευτη στήριξη, που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι απίστευτα περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα, έπαιξα για το λογότυπο στο στήθος μου και φόρεσα το νούμερο 4 στην πλάτη μου. Ελπίζω να σας εκπροσώπησα όλους με τον καλύτερο τρόπο, γιατί έδωσα τα πάντα για να σας κάνω περήφανους.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου

Μια φορά ΠAOK

Πάντα ΠΑΟΚ”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sverrir Ingi Ingason (@ingason15)

Keywords
Τυχαία Θέματα