Λαμία-Καλλιθέα 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί (hls)

Λαμία και Καλλιθέα πέτυχαν από ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδας και το «εισιτήριο» στους «8» θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα στην Αθήνα. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε από την Καλλιθέα στο 7ο λεπτό, ο Κυνηγόπουλος, ο οποίος έστειλε το σουτ πάνω στον Γκαραβέλη. Στη συνέχεια η ομάδα της Φθιώτιδας απάντησε με τον Γιακουμάκη (13′) αρχικά και ακολούθησαν

οι ευκαιρίες των Μανούσο (23′) και Τσιλούλη (31′).

Το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε η Καλλιθέα ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Ντεμέτριους, ο οποίος μοίρασε στον Λουκίνα για το 1-0. Η Λαμία λίγο πριν την «εκπνοή» του αγώνα ισοφάρισε στο 88′ με τον Μπεχαράνο για το 1-1. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου «άγγιξε» την ανατροπή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν το σουτ του Κυνηγόπουλου «τράνταξε» το δοκάρι του Γκαραβέλη.

Το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο θα κριθεί «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένο την Τρίτη (10/1) στην έδρα της Καλλιθέας.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Σάββας Παντελίδης 4-3-3): Γκαραβέλης, Σιμόν (84΄Προβυδάκης), Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ (62΄Μποάκι), Νούνιες, Τζανδάρης (61΄Σλίβκα), Ντε Βινσέντι,Γιακουμάκης (46΄Μπεχαράνο), Τσιλούλης (61΄Σαραμαντάς), Μανούσος.

Καλλιθέα (Γιώργος Σίμος 4-3-3): Πάντος, Μανθάτης, Καινούργιος (70΄Βασιλούδης), Ευαγγέλου, Κολτσίδας, Σαντάνα (54΄Μπουλούλης), Νίλι, Τσιντώνης (89΄Χατζιδίμπας), Κωστανάσιος (71΄Λουκίνας), Ντεμέτριους (89΄ Λάσκαρης), Κυνηγόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα