Λάμπαρντ: «Εύκολη απόφαση να επιστρέψω στην Τσέλσι»

Ο 45χρονος προπονητής χαρακτήρισε εύκολη την απόφαση να επιστρέψει στην Τσέλσι, αφού όπως εξήγησε το «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι το σπίτι του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάμπαρντ:

«Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, επειδή αυτός είναι ο σύλλογός μου. Είμαι επίσης ένας πολύ πρακτικός άνθρωπος. Ακολούθησα έναν διαφορετικό δρόμο από τότε που έφυγα από την Τσέλσι, αλλά το να επιστρέψω όπως μου ζητήθηκε και να είμαι εδώ με την πεποίθηση ότι μπορώ να βοηθήσω έως το τέλος της σεζόν είναι πραγματικά σπουδαίο.

Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία και είμαι ευγνώμων.

Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και κατανοώ καλά την ομάδα -έχω δουλέψει με πολλούς από αυτούς στο παρελθόν- το προπονητικό κέντρο, το γήπεδο και τους φιλάθλους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ σε αυτή την περίοδο για να δώσω στους φιλάθλους αυτό που θέλουν, με όλη μου την καρδιά. Η εξήγηση του ρόλου μου μιλάει από μόνη της, αλλά δεν βιάζομαι. Θέλω να κάνω τη δουλειά όσο καλύτερα μπορώ και με ένα τρόπο που θα μπορέσει να έχει αντίκτυπο στο σύλλογο. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ ως το τέλος της σεζόν και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα