Κύπελλο Ελλάδας: Κληρώνει στις 11:30

Κύπελλο Ελλάδας: Κληρώνει στις 11:30alambosΠαρ, 02/05/2021 - 02:35

Στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής θα γίνει η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τα ζευγάρια να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στην κληρωτίδα θα μπουν οι Big 5 του ελληνικού ποδοσφαίρου κάτι που σημαίνει ότι θα προκύψει σίγουρα ένα ντέρμπι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερο.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ,

ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος που συμμετείχαν στον πρώτο γύρου του φετινού λειψού λόγω κορωνοϊου Κυπέλλου, προκρίθηκαν αντιμετωπίζοντας Παναιτωλικό, ΑΕΛ, Απόλλωνα, Ατρόμητο και ΟΦΗ αντίστοιχα. Παναθηναϊκός και Λαμία είχαν περάσει χωρίς αγώνα καθώς ήταν οι "τυχεροί" της κλήρωσης μιας και οι ομάδες που συμμετείχαν φέτος στο θεσμό ήταν μόνο οι 14 της Super League.

Έτσι Παναθηναϊκός και Λαμία προστίθενται στους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο ώστε να βγουν τα τέσσερα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση σε διπλούς αγώνες. 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο Λαμία - Ποδόσφαιρο Βόλος - Ποδόσφαιρο ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Στις 11:30 το πρωί θα γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος για την προημιτελική φάση του θεσμού με τα ζευγάρια να αναμένονται με ενδιαφέρον. Article publish on Παρ, 02/05/2021 - 02:35 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα