Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης θα είναι έτοιμος στα playoff

Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης θα είναι έτοιμος στα playoffalambosΠαρ, 02/05/2021 - 01:37

Η επέμβαση που έκανε πριν από μεριικές μέρες ο Δημήτρης Κουρμπέλης ουσιαστικά τον έθετε εκτός μάχης για αρκετές εβδομάδες. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο, πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα ήταν έτοιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

για την 24η αγωνιστική.

Ωστόσο τόσο από το ιατρικό όσο και από το τεχνικό τιμ της ομάδας δεν πρόκειται να παρθεί κάποιο ρίσκο αναφορικά με την υγεία του Κουρμπέλη και προτίθενται να περιμένουν όσο χρειαστεί, ώστε να έρθει στο 100% της ετοιμότητάς του.

Αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη  ομάδα περί τα τέλη Φλεβάρη, θα πρέπει να καλύψει και το χαμένο έδαφος στη φυσική κατάσταση. Συνεπώς η λογική επανένταξή του σε αγωνιστικό ρυθμό πρόκειται να επέλθει περίπου στα μέσα Μαρτίου με την έναρξη των playoff.

Άλλωστε η απόκτηση του Νιάς την τελευταία μέρα των μεταγραφών έρχεται για να δώσει μια έξτρα λύση στον άξονα της μεσαίας γραμμής έως ότου επιστρέψει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Στα μέσα Μαρτίου αναμένεται να είναι έτοιμος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, καθώς από το ιατρικό τιμ δεν θέλουν να ρισκάρει νωρίτερα ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Article publish on Παρ, 02/05/2021 - 01:37 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα