Κυνηγάει ρεκόρ ο Σόλσκιερ

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορεί να καταρρίψει ένα μεγάλο ρεκόρ στο ματς με τη Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται την Κυριακή τους «ρεντς» στο μεγάλο ματς της Πρέμιερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη, οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας και οι φιλοξενούμενοι για να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς του πρώτου γύρου και η νίκη της Λίβερπουλ με 3-1 στο «Άνφιλντ» ήταν το κύκνειο άσμα του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, με τον Σόλσκιερ να έχει
αλλάξει ριζικά τις εμφανίσεις της ομάδας του από τότε που ανέλαβε.

Στα πρώτα εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος υπό την ηγεσία του, η Γιουνάιτεντ έχει πάρει 25 πόντους με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία, οπότε ο Σόλσκιερ με μία ισοπαλία θα γίνει ο προπονητής με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στα δέκα πρώτα παιχνίδια του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Νορβηγός, ισοφάρισε την επίδοση του Χούους Χίντινκ, ο οποίος πήρε 25 πόντους στα δέκα πρώτα του παιχνίδια ως υπηρεσιακός της Τσέλσι το 2009, με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Έτσι, με μία ισοπαλία ο Σόλσκιερ θα φτάσει τους 26 και θα γίνει ο νέος ρέκορντμαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα