Κρίσταλ Πάλας: Σοκ με Ολίσε

Άνω κάτω έχει γίνει η Κρίσταλ Πάλας για αρκετούς λόγους. Ο κόσμος τα έβαλε με την διοίκηση η οποία απάντησε με δύο μεταγραφές. Ο κόουτς Χότζσον χρησιμοποίησε τον πολύτιμο Μάικλ Ολίσε στον αγώνα με την Μπράιτον με τον παίκτη μόλις να έχει επιστρέψει από τραυματισμό.

Το ιατρικό τιμ έδωσε το ΟΚ αλλά ο παίκτης υπέστη υποτροπή στα έντεκα λεπτά που πρόλαβε να αγωνιστεί και πλέον η Πάλας θα μείνει χωρίς έναν υπέρ-πολύτιμο ποδοσφαιριστή για τους επόμενους δύο μήνες.

“Μου είπαν ότι δεν πρέπει

να παίξει από την αρχή και όλοι έδειχναν άνετοι με αυτό. Το ιατρικό τιμ μου είπε ότι μπορεί να παίξει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχω μαγική σφαίρα, δεν ξέρω τα πάντα, δεν μπορούσα να ξέρω ότι θα πάθει υποτροπή αλλά στο μόνο που έχετε δίκιο να απορείτε είναι ότι χάναμε ήδη 3-0 από την Μπράιτον γιατί να τον βάλω στο γήπεδο; Η απάντηση μου είναι ότι δεν φέραμε εδώ έναν από τους καλύτερους παίκτες μας απλά για να βλέπει. Δεν είναι εύκολο να πεις σε έναν παίκτη τέτοιας ποιότητας και όταν σου έχουν πει ότι μπορεί να παίξει ότι, μπορεί να τον έφερες μαζί σου στο ταξίδι αλλά άλλαξες γνώμη και δεν θα παίξει” είπε ο κόουτς Ρόι Χότζσον προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο Ολίσε φέτος σε έντεκα επίσημα παιχνίδια με την Πάλας έχει έξι γκολ και τρεις ασίστ. Η ομάδα του είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και υποδέχεται την Τσέλσι το βραδυ της Δευτέρας (12 Φεβρουαρίου 22:00).

Keywords
Τυχαία Θέματα