Γκραντ: “Όλοι θέλουν να γίνουν ηγέτες, αλλά δεν λειτουργεί έτσι”

Ο Τζέριαν Γκραντ το καλοκαίρι που πέρασε, αποτέλεσε μια από τις λιγότερο ηχηρές μεταγραφές του «τριφυλλιού», λόγω της απόκτησης του Κώστα Σλούκα, του Χουάντσο Ερνάνγκομεθ αλλά και του πρώτου σκόρερ του “τριφυλλιού”, Κέντρικ Ναν. Ωστόσο, με την πάροδο του καιρού ο Αμερικανός γκαρντ κατάφερε να εξελιχθεί σε μια σημαντική μονάδα στο ροτέισιον του Παναθηναϊκού

AKTOR.

Σε συνέντευξη του ο 31χρονός γκαρντ στάθηκε στην νοοτροπία που έχει η ομάδα του τη φετινή σεζόν αλλά και τι τον έχει βοηθήσει να είναι σε αυτή την κατάσταση.

“Όλοι θέλουν να γίνουν ο ηγέτης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι”, ανέφερε αρχικά για να προσθέσει: “Πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου και τελικά, όσο ο ρόλος σου μεγαλώνει, μπορείς να εξελιχθείς σε σταρ”.

Ο Αμερικανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις διαφορές με το EuroCup, τονίζοντας: “Στο Eurocup έχεις τρεις ή τέσσερις παίκτες σε κάθε ομάδα που μπορούν να κάνουν ξεχωριστά πράγματα. Στη EuroLeague κάθε παίκτης- ακόμα και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αγωνίζονται για μόνο πέντε λεπτά- μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα”.

Κλείνοντας, ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για τη χημεία μεταξύ των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ του “Εξάστερου”: “Έχουμε καλούς ανθρώπους που πραγματικά αρέσει ο ένας στον άλλον”, εξηγώντας παράλληλα ότι “ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό φαίνεται στο παρκέ που γινόμαστε όλο και καλύτεροι”.

Φέτος στη EuroLeague ο Γκραντ μετράει 8,8 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,6 κλεψίματα σε περίπου 30′ που μένει στο παρκέ, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα