Κραβαριώτη: Οι Ολυμπιονίκες του μέλλοντος θα θυμούνται την Πάτρα

Με την Τελετή Λήξης ολοκληρώθηκε και τυπικά στην Πάτρα ηδιοργάνωση των «European Youth Championships & Trophy 2018», στην κατηγορίατων Laser 4.7. Οι παράγοντες της Ευρωπαϊκής Κλάσης Laser και οι 320 ιστιοπλόοιαπό 40 χώρες δήλωσαν ενθουσιασμένοι

από το επίπεδο της διοργάνωσης, τονθαλάσσιο στίβο και τις χερσαίες εγκαταστάσεις.

«Όλες αυτές τις ημέρες ο Πατραϊκός Κόλπος γέμισε μειστιοπλοϊκά πανιά. Ως Όμιλος αυτός είναι και ο στόχος μας. Θέλουμε ναβοηθήσουμε τη νέα γενιά να γνωρίσει και να αγαπήσει αυτό το τόσο ωραίο άθλημα.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Ομίλους, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν για τηδιεξαγωγή της διοργάνωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που όλες αυτέςτις ημέρες υπερβάλλαν εαυτόν και ήταν η ψυχή του πρωταθλήματος», δήλωσε πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Όμίλου Πάτρας -Ρίου «Ιάσων» και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Σπύρος Κρότσης.

Τα δύο μετάλλια που κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοιαποτέλεσαν την αφορμή για να στήσει η νέα γενιά της ιστιοπλοΐας μας τη δική τηςγιορτή. Στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Αιμίλιος Μόνος και στην τρίτη οΔικαίος Κερκουλάς. Όλα τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο http://www.europeanlaser47.eu/results/ .

«Οι Ολυμπιονίκες του μέλλοντος για την κατηγορία των Laser θα θυμούνται ότιπέρασαν από τον Πατραϊκό κόλπο. Εδώ αγωνίστηκε η νέα γενιά του αθλήματος καιπαρακολουθήσαμε ωραίους αγώνες και αθλητές με πολύ ταλέντο. Ελπίζω και εύχομαιότι αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει μόνο την αρχή για την περιοχή», δήλωσε η«χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Βιργινία Κραβαριώτη.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι ΟΛΥΜΠΙΑΟΔΟΣ ( χρυσός χορηγός), η ΛΟΥΞ , η ΑΝΕΚ, ΓΕΦΥΡΑ, SUPERFAST, HERTZ, HΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, η ΕΡΤ και το site www.welovesports.gr, πουυποστηρίζουν την επικοινωνία του πρωταθλήματος.

Περισσότερεςπληροφορίες από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.europeanlaser47.eu.
Keywords
Τυχαία Θέματα