Κούτρης: "Το σημαντικό είναι να βρούμε ρυθμό" (video)

Ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε μετά το φιλικό με την Γιαγκελόνια πως το σημαντικότερο στοιχείο σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας είναι η ομάδα να βρει ρυθμό ενόψει των επίσημων αγώνων.

Αναλυτικά:

"Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις και το στιλ παιχνιδιού, είναι λίγο δύσκολο να βρεις τα πατήματά σου, ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και βήμα βήμα θα βελτιωνόμαστε. Βγάλαμε αυτά που θέλαμε, αποδόσαμε καλά, βάλαμε πέντε γκολ και θα βελτιωνόμαστε και στη συνέχεια.

Στο προηγούμενο
ματς είχαν ξεκινήσει τα παιδιά που σήμερα μπήκαν αλλαγή. Είμαστε πολλά παιδιά, ο κόουτς ξέρει πως να το διαχειριστεί και όλοι είμαστε σε εγρήγορση.

Δεν είχα κάποιο τραυματισμό, αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Σαν τρίτη μου σεζόν στην ομάδα έχω πάρει πολλές εμπειρίες από Ευρώπη και Ελλάδα, έχω γίνει πιο συνεπής, ξέρω τι πρέπει να κάνω και φέτος είμαστε για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Ο προπονητής μας ξέρει και πιστεύω θα βγάλουμε περισσότερα πράγματα από πέρυσι.

Έχουμε ακόμα δύο φιλικά, αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε υγιείς και σε αυτά τα δύο ματς εκτός Ελλάδας θέλουμε να βγάλουμε αυτά τα τακτικά κομμάτια. Το σημαντικότερο είναι να πάρουμε ρυθμό ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 23 του μήνα.

Ο Γκερέρο είναι ένας πολύ καλός σκόρερ, είναι ένας κυνηγός, θα κυνηγήσει τη φάση, σήμερα το εκμεταλλεύτηκε γιατί βρήκε χώρους".
Keywords
Τυχαία Θέματα