'Κουρεύει' επεισόδια η DC από τη σειρά "Swamp Thing"

Τι έγινε άραγε;

H επερχόμενη σειρά της DC, "Swamp Thing" θα ολοκληρώσει την παραγωγή του μετά την 1η σεζόν και θα μειώσει τα επεισόδιά της από 13 σε 10.

Σύμφωνα με την Wilmington Star News, "ο λόγος της απότομης αλλαγής γίνεται για να δοθεί στην Warner Bros. η ευκαιρία να αναθεωρήσει τα μελλοντικά της σχέδια στην πλατφόρμα της DC". Από την άλλη, πηγές λένε στο IGN

ότι οι δημιουργικές διαφορές που περιτριγυρίζουν τη σειρά δεν έχουν καμία σχέση με την απόδοση της πλατφόρμας και ότι η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της κανονικά.

Με το 'κούρεμα' των επεισοδίων οι σεναριογράφοι θα ξαναγράψουν το τέλος και θα το φέρουν πιο σύντομα. Το σενάριο έγραψαν οι Mark Verheiden και Gary Dauberman και η σειρά ακολουθεί την Abby Arcane, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της στην Χούμα της Λουιζιάνα με σκοπό να ερευνήσει έναν θανατηφόρο ιό που γεννήθηκε στους βάλτους. Εκεί αναπτύσσει δεσμό με τον επιστήμονα Alec Holland - μόνο για τον χάσει ξαφνικά. Αλλά καθώς μυστήριες δυνάμεις φτάνουν στην Χούμα, με στόχο την εκμετάλλευση των μυστήριων ιδιοτήτων του βάλτου, η Abby ανακαλύπτει ότι ο βάλτος κρύβει μυστικιστικά στοιχεία, τρομακτικά και φανταστικά συγχρόνως - και ίσως ο πιθανός έρωτας της ζωής της να μην είναι νεκρός τελικά.

Αυτές οι μυστηριώδεις και σκοτεινές ιδιότητες του βάλτου θα επηρεάσουν και τον χαρακτήρα της Madsen, και θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον της Maria με τις υπερφυσικές τους υποσχέσεις.

Πρωταγωνιστούν οι Crystal Reed ως Abigail "Abby" Arcane, Maria Sten ως Liz Tremayne, Jennifer Beals ως Lucilia Cable, Virginia Madsen ως Maria Sunderland και Will Patton ως Avery Sunderland.

Η Madsen φαίνεται πως επιβεβαίωσε τα νέα με ένα δημοσίευμά της στο Ιnstagram, το οποίο όμως, διαγράφηκε λίγο μετά την ανάρτησή του. Είχε γράψει:

"Είμαι συγκινημένη. Τι απαίσια απόφαση. Μας έκοψαν τα φτερά αυτοί που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στον βάλτο. Και παρά τους κανόνες θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το #swampthing".

Το "Swamp Thing" θα είναι ακατάλληλο για ανηλίκους και δεν θα διαδραματίζεται στο ίδιο τηλεοπτικό σύμπαν με τα "Titans" και "Doom Patrol", αλλά θα κάνει πρεμιέρα στην ίδια υπηρεσία streaming της DC στις 31 Μαΐου.

Σε σχετικά νέα, η σειρά "Titans" θα εισάγει τον Batman, τον Deathstroke και τον Superboy στη 2η σεζόν του. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΤο τέρας του βάλτου αποκάλυψε το teaser trailer του "Swamp Thing"Ξεγλίστρησαν εικόνες από τον βάλτο του "Swamp Thing"Ο villain του "Swamp Thing" καταφθάνει από το Halloween

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα