'Star Wars-ική' βοήθεια είχε η σκηνοθεσία της 8ης σεζόν "Game of Thrones"

A long time ago in a Winterfell far, far away.

Ο George Lucas, ο σκηνοθέτης και δημιουργός των "Star Wars" και "Indiana Jones", βοήθησε στη σκηνοθεσία της πρεμιέρας της 8ης σεζόν του "Game of Thrones".

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η συμμετοχή του

Lucas αποκαλύφθηκε μέσω ενός βίντεο το οποίο δείχνει πώς γυρίστηκε το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς.

"Όταν μάθαμε ότι ο George Lucas θέλει να μας επισκεφτεί, σκεφτήκαμε ότι κάποιος μας κάνει πλάκα", είπε ο David Benioff, ο συν-δημιουργός της σειράς. "Ήμασταν χαρούμενοι και νευρικοί, γιατί πρόκειται για τον George Lucas".

Στο βίντεο βλέπουμε τον Lucas να περπατά στο πλατό, να μιλά με το cast και το συνεργείο, να στέκεται δίπλα στον σκηνοθέτη του επεισοδίου, David Nutter, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι γινόταν, και ο οποίος δήλωσε ότι η εμπειρία "ήταν τόσο τέλεια".

Βλέπουμε επίσης τον Lucas να μιλά με τους Emilia Clarke και Kit Harrington μετά τα κοινά τους γυρίσματα στο Winterfell.

"Ήταν τέλεια", είπε ο Lucas καθώς μιλούσε στην κάμερα πλάι στον Harrington. "Δεν χρειάστηκες οδηγίες. Δεν με ενδιαφέρεις. Δεν με νοιάζει τι θα πάθεις", είπε αστειευόμενος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συσχέτιση των δύο franchises, καθώς η Emilia Clarke και η Gwendoline Christie έχουν εμφανιστεί στα "Solo: A Star Wars Story" και "Star Wars: The Last Jedi", αντίστοιχα, ενώ οι showrunners της σειράς, David Benioff και D.B. Weiss, θα δημιουργήσουν ένα νέο Star Wars saga.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα