Κουρμπέλης: “Σωστή επιλογή η παραμονή μου”

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τόνισε πως ήταν σωστή η επιλογή του να μείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό στο μέλλον. Παράλληλα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως είναι θετικός για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το “τριφύλλι”, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν άλλοθι την εφετινή σεζόν για τους “πράσινους”.

Αρχικά, ο Κουρμπέλης δήλωσε στην εφημερίδα “Sportime”: “Η χρονιά είναι πολύ διαφορετική από την
προηγούμενη. Μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και δεν έχουμε το -6, πράγματα που μας ταλαιπώρησαν πέρσι. Δουλεύουμε καλά, είμαστε πολλά ίσια πρόσωπα και με τις κατάλληλες προσθήκες που γίνονται και θα γίνουν, θα είμαστε συνεχώς σε ανώτερο επίπεδο. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά καλά πράγματα. Θεωρώ πως θα έχουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα και μόλις δέσει η νέα ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίτλο, αλλά θέλω να μας κρίνουν όλοι διαφορετικά. Δεν έχουμε δικαιολογίες, δεν υπάρχουν άλλοθι”.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: “Επέλεξα να μείνω, θεωρώ πως έπραξα το σωστό με την παραμονή μου στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα σε κανένα ενδεχόμενο για το μέλλον μου. Αν έρθει κάτι από το εξωτερικό θα το συζητήσω. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσω με την ομάδα για νέο συμβόλαιο, επίσης θα είμαι εκεί να το συζητήσω», ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «Νιώθω περηφάνια, είναι σημαντικό να είσαι αρχηγός σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, με τέτοια ιστορία”.
Keywords
Τυχαία Θέματα