Κουράστηκε ακόμη κι ο Ενρίκε ...

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Πέδρο Ενρίκε απασχολεί τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την Καραμπάγκ στην οποία αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος ως δανεικός από το ξεκίνημα της σεζόν.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σαμπάιγ για την 22η αγωνιστική, στην οποία συμμετείχε ως βασικός με την ομάδα του να επικρατεί με 1-0 (σ.σ. Αλμέιδα) και να έχει διαφορά δέκα τριών βαθμών με τη δεύτερη Γκαμπάλα (σ.σ. έχει έναν αγώνα λιγότερο), ρωτήθηκε ξανά για το τί προτίθεται να πράξει μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με τους Αζέρους.

Ο
Ενρίκε αποκρίθηκε πως έχει συμφωνήσει πλέον με τον εκπρόσωπό του να μην τοποθετείται δημόσια γι’ αυτό το θέμα, καθώς έχουν δημιουργηθεί αρκετές παρεξηγήσεις κι εντάσεις εις βάρος του.

Αλλωστε, από τη στιγμή που εξ αρχής είχε τοποθετηθεί ρήτρα στον δανεισμό του, όλα είναι πιο ξεκάθαρα. Μάλιστα, σε συνέχεια των ερωτήσεων που δέχτηκε, μια εξ αυτών είχε να κάνει με το αν ο ίδιος θα έδινε το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ που φημολογείται ως το ποσό της ρήτρας, με τον ίδιο χαμογελώντας να απαντάει καταφατικά υπερασπιζόμενος την αξία του.
Keywords
Τυχαία Θέματα