Εντατική θεραπεία για Αθηναίου, Μπελ

Στα πιτς έμειναν και σήμερα (7/4) οι δύο τραυματίες του Άρη.

Έπειτα από το χθεσινό (6/4) ρεπό, οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα (7/4) το μεσημέρι στις προπονήσεις. Συνέχισαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι (11/4, 18:00) με την Κύμη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League. Εκτός προγράμματος έμειναν οι δύο τραυματίες, Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ.

Οι δύο παίκτες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από θλάση στη γάμπα του αριστερού ποδιού
και στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού αντίστοιχα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ο Αθηναίου είναι δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με την Κύμη. Για τον Μπελ ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά, όμως, αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Η προπόνηση διήρκεσε συνολικά τρεις ώρες, ενώ πριν από αυτήν υπήρξε προβολή βίντεο και ανάλυση των λαθών, που έγιναν στον φιλικό αγώνα με την Mega Bemax, την Μεγάλη Πέμπτη (5/4). Η ομάδα θα προπονηθεί ξανά αύριο (8/4), ανήμερα του Πάσχα, το απόγευμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, η διοίκηση της Άρης ΚΑΕ, διά χειρός του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της, Χάρη Παπαγεωργίου, μοίρασε πασχαλινά τσουρέκια σε όλα τα μέλη της ομάδας, δίνοντας ευχές σε όλους για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα