Καλαμπάκος: "Η σφαλιάρα ήταν πολύ καλή"

Καλαμπάκος: "Η σφαλιάρα ήταν πολύ καλή"gpagosΚυρ, 11/22/2020 - 01:45

Το Μεσολόγγι γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ και μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μεσολογγίου, Ντίνος Καλαμπάκος στάθηκε στα οφέλη που μπορεί να έχει η ομάδα του από αυτή την ήττα.

Τη χαρακτήρισε "σφαλιάρα", είπε ότι... "η ΑΕΚ μας σεβάστηκε" και ακόμη ότι... "θα πρέπει να κατεβάσουμε λίγο τα μυαλά μας".

Στάθηκε επίσης και στο ότι η ομάδα δεν παίζει

στο Μεσολόγγι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ...

Για το παιχνίδι είπε: “Ηταν διδακτικό το σημερινό παιχνίδι και η σφαλιάρα ήταν πολύ καλή. Είμαστε μικρή σε ηλικία ομάδα και ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς αυτό τον καιρό αυτό το αποτέλεσμα. Σέβομαι ότι η ΑΕΚ μας σεβάστηκε. Εμείς θα χρειαστούμε δουλειά γιατί θα πρέπει να κατεβάσουμε λίγο τα μυαλά μας. Είμαστε καλά. Να μην γκρινιάζουμε να μην λέμε πολλά. Ηταν δύσκολο να προσγειώσουμε τους νεαρούς, γιατί παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.

Ηταν και η πρώτη φορά που μας είδαμε να μην είμαστε ομάδα. Σήμερα για κάποιους λόγους, μάλλον εξωαγωνιστικούς, κάποιοι ξέφυγαν. Δεν ήμασταν στην ίδια σελίδα. Είναι λογικό και ανθρώπινο με τέτοιο αντίπαλο. Το παιχνίδι τελείωσε από Δευτέρα αρχίζουμε δουλειά. Εχουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι”.

Για τη συνέχεια είπε: “Εχουμε ένα φιλικό τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό και στις διακοπές είναι δύσκολο να βρούμε ομάδες στην ίδια σελίδα. Βαρεθήκαμε να παίζουμε με τον Προμηθέα και μετά θα πάρουμε ρεπό και θα ξεκινήσουμε μετά την προετοιμασία μας για τον Ηρακλή. Εμείς δεν είχαμε κρούσματα στην πόλη. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι μπορούμε να κάνουμε προπόνηση”.

Για το γεγονός πως δεν παίζει η ομάδα του στην έδρα της είπε: “Είναι δύσκολο ότι δεν είμαστε στο Μεσολόγγι. Είμαστε τσιγγάνοι. Εχουμε καραντίνα, τα μαγαζιά είναι κλειστά μας αγαπάει ο κόσμος, μας υποστηρίζει και είναι κρίμα να μην μπορούμε να παίξουμε στην πόλη. Ελπίζουμε να είναι έτοιμο το γήπεδο και να σωθούμε και ο κόσμος να μας απολαύσει. Είμαστε κάθε εβδομάδα σε ταξίδι”.

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Χαρίλαος Τρικούπης - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ντίνος Καλαμπάκος ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής της ομάδας του Μεσολογγίου, Ντίνος Καλαμπάκος μετά την ήττα από την ΑΕΚ αναφέρθηκε στο γιατί αυτή η ήττα θα είναι χρήσιμη Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 01:45 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα