Κούμαν σε δημοσιογράφους: "Ξέρω ότι ψάχνετε για ένα πρόβλημα"

Κούμαν σε δημοσιογράφους: "Ξέρω ότι ψάχνετε για ένα πρόβλημα" antoniamath11Παρ, 11/20/2020 - 20:46

Στο περιστατικό του Λιονέλ Μέσι με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι είναι λογικό το ξέσπασμα του Αργεντινού, γιατί μετά από ένα μεγάλο ταξίδι αναγκάστηκε να απολογηθεί για ακόμα μια φορά.

«Μπορώ να καταλάβω γιατί ο Λιονέλ (Μέσι) ξέσπασε στις ερωτήσεις που δέχθηκε από δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από την Αργεντινή. Μετά από ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, ρωτήθηκε για τον Αντουάν (Γκριεζμάν). Αυτό

λέγεται έλλειψη σεβασμού», δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου (21/11) με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στη συνέχεια στράφηκε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι γνωρίζει πως πάντα ψάχνουν ένα πρόβλημα. «Ξέρω ότι μπορεί να ψάχνετε για ένα πρόβλημα, αλλά στα αποδυτήρια δεν έχω διαπιστώσει ποτέ κάποια κακή σχέση μεταξύ αυτών των δύο παικτών».

Τέλος συμπλήρωσε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει ο σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα"¨, στο Καμπ Νου: «Ελπίζω να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Είναι απίστευτο αυτό που έκανε για το σύλλογο. Αλλά έχει την προσωπικότητα και γνωρίζει να παίρνει την σωστή απόφαση για το μέλλον του»

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ρόναλντ Κούμαν αναφέρθηκε στο περιστατικό των δημοσιογράφων και του Λιονέλ Μέσι, με τον Ολλανδό προπονητή να δικαιολογεί τον παίκτη του και να τονίζει ότι οι άνθρωποι του Τύπου ψάχνουν συνεχώς για προβλήμα. Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 20:46 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα