ΟΦΗ: Μπήκε ο Γιάννου, απρόοπτο με Σολίς

ΟΦΗ: Μπήκε ο Γιάννου, απρόοπτο με ΣολίςnpiliosΠαρ, 11/20/2020 - 20:37

Ο Απόστολος Γιάννου ακολούθησε το πρόγραμμα του Γιώργου Σίμου και τέθηκε στα πλάνα για το ματς με τον Βόλο (23/11, 19:30), το οποίο θα απολαύσετε ζωντανά από τα κανάλια Novasports. Κανονικά προπονήθηκαν επίσης οι Σελίμοβιτς και Μίγγος.

Οι Κρητικοί όμως είχαν και ένα απρόοπτο, καθώς ο Σολίς αισθάνθηκε ενοχλήσεις

στον αριστερό δικέφαλο και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Βούρος, ενώ οι Μαρινάκης και Σόουζα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. 

Οι Βαζ και Κ Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Ναμπί δεν προπονήθηκε. 

Το σημερινό πρόγραμμα του Γιώργου Σίμου περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι. 

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (21/11), στις 15:00 μετά το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Με τον Απόστολο Γιάννου να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ την Παρασκευή (20/11) στο Παγκρήτιο στάδιο. Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 20:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα