Πόλο: Αποχώρησε ο Εθνικός από την Ευρωλίγκα

Πόλο: Αποχώρησε ο Εθνικός από την ΕυρωλίγκαntzouaniΤρί, 12/15/2020 - 02:52

 

Η αγωνιστική απραξία των ερασιτεχνικών σωματείων εξαιτίας του κορωνοϊού ανάγκασε τη γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού να αποσύρει τη συμμετοχή της από την εφετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκας. 

Ο σύλλογος έστειλε επιστολή τόσο στην ΚΟΕ, όσο και στη LEN

και στην οποία γνωστοποιεί την απόφαση της, ενώ ευχαρίστησε τον ΓΓΑ για την προσπάθεια που έκανε προκειμένου να επιστρέψουν οι αθλήτριες του Εθνικού στις προπονήσεις. 

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών του Εθνικού δεν θα συμμετάσχει στη διασυλλογική διοργάνωση Ευρωλίγκα που πρόκειται να ξεκινήσει περίπου σε ενάμιση μήνα. Η απόφαση ελήφθη αργά χτες βράδυ από την τεχνική επιτροπή της ομάδος και η οποία έγινε αποδεκτή. Σήμερα, στάλθηκε επιστολή στη, ΚΟΕ και στη LEN, γνωστοποιώντας την απόφασή της.


Οι λόγοι που οδήγησαν την ομάδα να απέχει από την κλήρωση είναι η μεγάλη αποχή των αθλητριών από τις προπονήσεις μέχρι σήμερα. Η απραξία όλο αυτό το διάστημα από αγώνες δεν δίνουν την παραμικρή ελπίδα για μία αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδος στην διοργάνωση, παρότι σε ολόκληρη την Ευρώπη τα τοπικά πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά.

Βέβαια, η Πολιτεία, μέσω του Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού, κου Μαυρωτά, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα, επέτρεψε στην ομάδα να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις, τηρώντας όλα τα μέτρα covid . Αλλά, το εναπομείναν χρονικό διάστημα είναι πολύ λίγο για μια σωστή προετοιμασία και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Το ΔΣ Του Εθνικού ΟΦΠΦ».
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΠΟΛΟ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΟΛΟ Εθνικός Πειραιώς - Πόλο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΛΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η αγωνιστική απραξία των ερασιτεχνικών σωματείων εξαιτίας του κορωνοϊού ανάγκασε τη γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού να αποσύρει τη συμμετοχή της από την Ευρωλίγκα. Article publish on Τρί, 12/15/2020 - 02:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα