Κουλιμπαλί: “Είμαστε φαβορί για το Europa League”

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί υπογράμμισε πως η Νάπολι μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του Europa League, στο οποίο θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία την εφετινή σεζόν. Ο παίκτης των “παρτενοπέι” έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης, μετά την ήττα-αποκλεισμό 1-0 από τη Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ”, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αρχικά, ο Κουλιμπαλί
δήλωσε: “Ήμασταν τόσο κοντά. Όταν ξεκίνησε η φάση των ομίλων, πολλοί άνθρωποι μας είχαν ήδη δει εκτός Champions League. Λυπούμαστε πολύ για θα μπορούσαμε να τους έχουμε εκπλήξει όλους και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Όμως έχουμε καλή ομάδα και ξέρω ότι θα έχουμε πολλές καλές στιγμές μέσα στη σεζόν”.

Στη συνέχεια, ο παίκτης της ιταλικής ομάδας υπογράμμισε: “Θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε μακριά στο Europa League, ακόμα και να το κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο επειδή τώρα εμείς είμαστε το φαβορί γι’ αυτό. Θα είναι δύσκολο επειδή υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Έχουμε χρόνο τα σκεφτούμε αυτά. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε”.
Keywords
Τυχαία Θέματα