Κούγιας: “Γυρίζω στο σπίτι μου” (pics)

Σε αίθουσα του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης έδωσαν συνέντευξη οι άνθρωποι του Ηρακλή για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ομάδας με τη συμμετοχή του Αλέξη Κούγια και του Τομ Παπαδόπουλου.

Οπως έγινε γνωστό για το συμφωνητικό που θα υπογραφεί μεταξύ των τριών ανδρών τις επόμενες

μέρες, ο νυν μεγαλομέτοχος, Στράτος Ευγενίου θα έχει το 34% και από 33% θα έχουν ο Κούγιας με τον Παπαδόπουλο.

Χρήματα θα βάζουν και οι τρεις, πρόεδρος θα είναι ο Κούγιας που θα είναι -όπως είπε και ο ίδιος- υπεύθυνος στο αγωνιστικό, στα οικονομικά θα είναι ο Ευγενίου.

Ο Κούγιας μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις αναφέρθηκε στον στόχο του Ηρακλή, από την επόμενη σεζόν που θα είναι η άνοδος. “Αν αυτό είχε γίνει πριν τον χειμώνα, θα βάζαμε αυτόν τον στόχο και αυτή τη σεζόν”, είπε ο Κούγιας. “Ο Ηρακλής θα είναι σημείο αναφοράς”, πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη Τύπου ήταν παρών και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κάποια στιγμή, στην αρχή της ομιλίας του, ο Κούγιας δάκρυσε αναφερόμενος στα παλιότερα χρόνια που είχε ασχοληθεί και πάλι με τον Ηρακλή, στη δεκαετία του ’80 ενώ αναφέρθηκε και στο διάστημα που είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη, για να σπουδάσει νομική και συνδέθηκε και τότε με τον Ηρακλή.

Μεταξύ άλλων είπε: “Το τελευταίο χρονικό διάστημα βγάζω απέξω την καριέρα μου και την σταδιοδρομία μου έχω περάσει πολύ δύσκολα σήμερα και δε σας κρύβω ότι σήμερα είναι μια πολύ ευτυχισμένη μέρα για μένα. Γυρίζω στο σπίτι μου. Ο Ηρακλής έχει έναν ιδιοκτήτη σταγόνα στον ωκεανό, τον κύριο Ευγενίου.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι πια χαμηλότατου επιπέδου, άνθρωποι που με κάθε τρόπο έκαναν χρήματα είτε με λαθρεμπόριο, είτε έμποροι ναρκωτικών, είτε με οποιοδήποτε τρόπο. Έχουν κυριαρχήσει στο ποδόσφαιρο και αυτό είναι η βιτρίνα. Και υπάρχει ένας συνδυασμός πολύ κακός γιατί όταν λείπει παιδεία και η ηθική.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου, έντιμου επιτυχημένου επαγγελματία, οικογενειάρχη τον Ευγενίου που θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα να καμαρώσει την ομάδα του εκεί που της αξίζει και απέναντι υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση στην κυριολεξία. Όταν ακούω να εκφράζεται ο Μπέος για το ποδόσφαιρο καταλαβαίνετε τι παθαίνω.

Υπάρχουνε 34 ομάδες στην Σούπερλιγκ 2 που αν αύριο εγώ το είπα στον Αυγενάκη κάνε μια έρευνα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, είναι ζήτημα αν στα δάχτυλα του ενός χεριού βρει ιδιοκτήτη. Είναι δυνατόν να υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς ιδιοκτήτες; Το τοπίο είναι θολό και πρέπει να ξεκαθαρίσει. Το τι θα κάνει ο πρωθυπουργός όποιος κι αν είναι μετά τις εκλογές είναι κάτι στο οποίο Ηρακλής θα βοηθήσει.

Ο Ηρακλής μας δεν θα ξαναπτωχεύσει.

Είναι δύσκολο πράγμα ειδικά σε αυτή την κατηγορία που βρισκόμαστε δε χρειάζεσαι ένα ευπρεπές ρόστερ να χρειάζεσαι ενάμιση εκατομμύριο και να έχεις έσοδα 57.000”.

Keywords
Τυχαία Θέματα