Ολυμπιακός: Ο Ανιγκό σκέφτεται να δώσει στον Βαλμπουενά την πρώτη b2b ευκαιρία!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σταδιακά στο τελικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (23/04, 21.00, MC LIVE Novasports.gr) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Πειραιώτες θέλουν με τρίποντο να επιστρέψουν

στη μάχη του τίτλου, καθώς απέχουν πλέον έξι βαθμούς από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ είναι το πρωτάθλημα και με νίκη επί του Ολυμπιακού, θα πραγματοποιήσουν καθοριστικό βήμα για την επίτευξη του.

Ο Ζοσέ Ανιγκό έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας, ωστόσο κάνει σκέψεις για τη χρησιμοποίηση του Ματιέ Βαλμπουενά απ’ το ξεκίνημα του ματς. Ο Γάλλος έβγαλε ηγετικό πάθος στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Φάληρο και μάλιστα σκόραρε δείχνοντας πως έχει ακόμα να προσφέρει πολλά μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ανιγκό είναι γνωστό πως τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπο του Βαλμπουενά και σκέφτεται να τον χρίσει εκ νέου βασικό. Ο Γάλλος μέσος μετράει φέτος 26 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ, όμως καμία συνεχόμενη εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Αν ο Ανιγκό επιλέξει το σενάριο “Βαλμπουενά” για το αρχικό σχήμα θα παίξει δίπλα σε Φορτούνη και Μπιέλ, ενώ θα εκτοπιστεί ο Μασούρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα