Κώστας Χατζηχρήστος: «Σκοπός μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι» (vids)

Δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, μέλος της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ από το 2014 και ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου του στην Ευρώπη, ο Κώστας Χατζηχρήστος είναι ο επικεφαλής των ανθρώπων που φροντίζουν να είναι η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ανά πάσα στιγμή.

Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο (10-12 Ιουλίου) στην Αθήνα ήταν προγραμματισμένο για το καλοκαίρι

του 2020, όμως η πανδημία είχε διαφορετικά σχέδια. Ένα χρόνο αργότερα, δεν ήταν εύκολο να κρύψει την ικανοποίηση του για την επιτυχία του εγχειρήματός του.

Πριν όχι και τόσο πολλά χρόνια θα ήταν από περίεργο ως… ανήκουστο να δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος των επαγγελματιών του χώρου, έστω στο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Εξωστρεφής και γενναιόδωρος, ξεκαθαρίζει πως ο σύνδεσμός που έχει δημιουργηθεί μπορεί να αφορά τα στενά πλαίσια της Ευρωλίγκας, όμως δεν θα περιοριστεί εκεί.

Ο υπεύθυνος αποκατάστασης των τραυματιών σε μια ομάδα δεν αρκεί να γνωρίζει το σωματικό κομμάτι της δουλειάς του, αλλά να επενδύσει σημαντικά και στο πνευματικό. Η εποχή του covid ανέδειξε αυτή την πτυχή ακόμα περισσότερο.

Ραντεβού την επόμενη χρονιά λοιπόν, για ένα συνέδριο που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Keywords
Τυχαία Θέματα