Αλεξανδρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση ζευγάρι που τραυματίστηκε στην Εγνατία Οδό

Δύο σοβαρά περιστατικά που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (14/07) αντιμετωπίζει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και αφορούν σε ένα τροχαίο στην Εγνατία Οδό, αλλά και σε ένα κοριτσάκι 2 ετών που έπεσε από μπαλκόνι.

Σοβαρό τροχαίο για αντρόγυνο στην Εγνατία
Όπως αναφέρει το evros-news.gr, ένα ζευγάρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο τους που ξέφυγε από την πορεία του στην Εγνατία Οδό μεταξύ Μάκρης και Δικέλλων και

έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Ο άνδρας που με βάση του διαβατήριο του είναι Αργεντινός και η γυναίκα Γαλλίδα, δίνουν «μάχη» στη ΜΕΘ. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και η κατάστασή τους θεωρείται κρίσιμη.

Δίχρονη έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας
Παράλληλα, καλύτερη είναι η κατάσταση ενός κοριτσιού 2 ετών, που διέφυγε από την προσοχή της οικογένειας του και έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, φαίνεται να διέφυγε τον κίνδυνο και ήταν ικανοποιητικά τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας που έγινε και αφορούσε την σπονδυλική του στήλη. Το παιδί έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα από την πρόσκρουση στο έδαφος.

Πηγή: www.news.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα