Κορνέλιους: “Γράφουμε ιστορία!”

Με τα πιο ζωηρά χρώματα περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά τη σημερινή (22/1) νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1, ο Κορνέλιους Ντέρεκ! Ο Καναδός παίκτης της ομάδας του Αγρινίου σχολίασε τόσο την αξία της επικράτησης επί των “ασπρόμαυρων”, όσο και τα ιστορικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν

στους νικηφόρους αγώνες με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό!

Αρχικά δήλωσε στην Cosmote ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Παναιτωλικού κόντρα στον ΟΦΗ: “Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα! Κάναμε μια μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ! Έκανα βέβαια ένα λάθος με το πέναλτι, αλλά ευτυχώς ο Μελίσσας έσωσε την κατάσταση γλιτώνοντας το γκολ. Και φυσικά και με το γκολ που πέτυχα καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη!” 

Για να προσθέσει: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι φέτος γράφουμε ιστορία, καθώς κερδίσαμε για πρώτη φορά την ΑΕΚ εκτός έδρας, τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ΟΦΗ. Θα πρέπει, όμως, να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους”.

Για το τέρμα που πέτυχε, σχολίασε: “Το γκολ που πέτυχα ήταν μια φάση δουλεμένη στην προπόνηση. Κατάφερα να το πετύχω με το με το κεφάλι και όχι με το χέρι όπως το έκανα στην προπόνηση!”

Για τον αντίπαλο είπε: “Σίγουρα ο ΟΦΗ απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα! Αντέξαμε την πίεση, καθώς αλλάξαμε το σύστημα και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη”. 

Για τα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα του Καναδά που ακολουθούν γι’ αυτόν απάντησε: “Αναχωρώ αύριο για τον Καναδά, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είμαστε σε έναν ισορροπημένο όμιλο όσον αφορά το θέμα της πρόκρισης. Σίγουρα ανυπομονώ και για το παιχνίδι απέναντι στην Ονδούρα, αλλά είμαι και δυστυχισμένος γιατί δεν θα βρεθούμε με τον Φλόρες για να ανταλλάξουμε φανέλες, κάτι το οποίο θα ήταν μια ωραία ανάμνηση και για τους δυο μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα