Κόντε: «Η διοίκηση τις μετεγγραφές»

Η διοίκηση της Τσέλσι είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο για τις μετεγγραφές της ομάδας, όπως υπογράμμισε ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε παράλληλα, πως δεν έχει μεγάλη επιρροή στο θέμα των μετεγγραφών της λονδρέζικης ομάδας.

Αρχικά, ο Κόντε τόνισε: «Πιστεύω πως ο σύλλογος αποφάσισε για την μεταγραφική αγορά. Όπως έχω ξαναπεί, αρμοδιότητά μου είναι να βελτιώνω την ομάδα. Σχετικά με τις καλοκαιρινές μεταγραφές, ο σύλλογος αποφάσισε για κάθε έναν παίκτη».

Και
υπογράμμισε στη συνέχεια: «Σίγουρα δεν έχω μεγάλη επιρροή στις μεταγραφές. Η δουλειά μου είναι να είμαι προπονητής και να βελτιώνω των ποδοσφαιριστές. Σε αυτή τη διοργάνωση έβαλα νεαρούς παίκτες. Το ίδιο και στο FA Cup. Θα ήμουν τρελός αν πίστευα ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιώ συνεχώς τους ίδιους και θα ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για τραυματισμούς. Το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό όπως και το Champions League. Άλλη υπόθεση είναι το FA Cup αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα. Έχω χάσει τον ύπνο μου εξαιτίας αυτών. Το βλέπετε ότι δεν κοιμάμαι».
Keywords
Τυχαία Θέματα