Στον τελικό ο Τσίλιτς

Ο Μάριν Τσίλιτς πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Κάιλ Έντμουντ με 3-0 σετ (6-2, 7-6, 6-2) και θα βρεθεί στον ττελικό του φετινού Αυστραλιανού Όπεν.

Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία του Κροάτη σε τελικό Αυστραλιανού Όπεν και εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ρότζερ Φέντερερ ή Χιέον Τσανγκ.

Ο Τσίλιτς έκανε δυο break points στα πρώτα σέρβις του Βρετανού, γεγονός που έδειξε να εκνευρίζει τον Έντμουντ που δεν έπαιζε με καθαρό

μυαλό που είχε ως αποτέλεσμα να μην παρουσιαστεί καθόλου ανταγωνιστικός και να χάσει το πρώτο σετ εύκολα με 6-2.

Στο δεύτερο σετ ο Ένμουντ παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερος και κατάφερε να πιέσει αρκετά τον Κροάτη, παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και τον ανάγκασε να πάει στα αποδυτήρια για λίγα λεπτά. Οι δύο παίκτες δεν κατάφεραν να σπάσουν το σέρβις του άλλου με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε tie break, εκεί ο Βρετανός κατάφερε να κρατηθεί μέχρι το 3-3, αλλά ο Τσίλιτς με δυο mini breaks κατάφερε να κερδίσει το σετ με 6-3 και να κάνει το 2-0.

Το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν μια επανάληψη του πρώτου αφού ο Κροάτης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και με δυο breaks το κέρδισε τελικά με 6-2και τσέκαρε το εισιτήριο του για τον μεγάλο τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα