Κομίσο: «Ο Βλάχοβιτς ήθελε να καταστρέψει τη Φιορεντίνα»!

Ο Ιταλοαμερικανός επιχειρηματίας επέστρεψε στις ΗΠΑ για λόγους υγείας μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ντούσαν Βλάχοβιτς στη Γιουβέντους.

Ωστόσο, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας εμφανίστηκε εξοργισμένος από την κριτική που δέχτηκε από τους «τιφόζι», με αποκορύφωμα ένα πανό που κρεμάστηκε από την γέφυρα Ponte Vecchio και τον απεικονίζει ως κλόουν.

Επίσης, καταφέρθηκε εναντίον του Σέρβου στράικερ και των εκπροσώπων του, κατηγορώντας τους ουσιαστικά ότι είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους «μπιανκονέρι» και

έλεγαν συνεχώς «όχι» σε μεγαλύτερες προτάσεις από ομάδες όπως η Άρσεναλ, με στόχο ο παίκτης να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και να «καταστρέψει τον σύλλογο» όπως είπε χαρακτηριστικά!

«Βρίσκω απίστευτο ότι κανένας από τους θεσμούς της πόλης δεν καταδίκασε μια τόσο προσβλητική εικόνα που κρέμεται σε ένα μνημείο όπως το Ponte Vecchio.

Κανείς δεν παρενέβη και κανείς δεν αναζητά τους υπεύθυνους. Είναι ένα ιερό μέρος στη Φλωρεντία και η προσβολή είναι απαράδεκτη: υπάρχουν κι άλλοι κλόουν εδώ. Tο να μην νιώθω υποστήριξη αυτή τη στιγμή ήταν βαθιά απογοητευτικό.

Τώρα γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιοι που εκτιμούν τα χρήματά μου, αλλά όχι την παρουσία μου στη Φλωρεντία. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την κατάσταση και πολλές άλλες, πρέπει να σκεφτώ πολύ προσεκτικά, να αναλύσω σε βάθος και να πάρω σαφείς και διαφανείς αποφάσεις, από σεβασμό για εκείνους τους οπαδούς που συνεχίζουν να δείχνουν σεβασμό προς εμένα», είπε αρχικά, ενώ πρόσθεσε όσον αφορά τα χρήματα που έχει επενδύσει στον σύλλογο:

«Ξόδεψα 314 εκατομμύρια ευρώ από τότε που αγόρασα το κλαμπ, συμπεριλαμβανομένων 34 εκατομμυρίων ευρώ για το προπονητικό κέντρο. Είναι 170 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του συλλόγου και 110 εκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσω τη Φιορεντίνα να ισορροπήσει τα βιβλία. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τράπεζες ή δάνεια. Δεν μπορώ να συνεχίσω να βάζω 110 εκατομμύρια ευρώ κάθε δύο χρόνια μόνος μου. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους είναι ότι δε θα οδηγήσω ποτέ τη Φιορεντίνα σε χρεοκοπία. Τον Μάιο του 2021 προκάλεσα οποιονδήποτε στη Φλωρεντία να αγοράσει τον σύλλογο, αλλά κανείς δεν βγήκε μπροστά. Ο έλεγχος της μελλοντικής πώλησης της Φιορεντίνα είναι και θα είναι πάντα στα χέρια μου».

Για τη μεταγραφή Βλάχοβιτς τόνισε αρχικά:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από την κριτική που έλαβα, συμπεριλαμβανομένων εκφράσεων που δεν μπορώ να δεχτώ. Πρέπει να σταματήσω και να σκεφτώ. Νόμιζα ότι είχα δείξει ποιες είναι οι αξίες μου με τη συμπεριφορά μου και τι έχουμε κάνει όλοι μας για τη Φιορεντίνα. Οι αηδίες και οι προσβολές που δέχτηκα τις τελευταίες μέρες είναι απαράδεκτες.

Είμαι πολύ απογοητευμένος και πρέπει να σκεφτώ προσεκτικά τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρω. Οι γιατροί μου είπαν τον Νοέμβριο ότι δεν έπρεπε να ταξιδέψω στην Ιταλία, καθώς δεν ήμουν καλά, αλλά το έκανα για βοηθήσω τον Ντούσαν και τους εκπροσώπους του να δουν τη λογική. Την τελευταία φορά που τον είδα, δεν μου είπε καν ένα γεια».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη για νέο συμβόλαιο με αποδοχές 4 εκατ. ετησίως, αλλά την επόμενη μέρα ζήτησε τα διπλάσια, ενώ παράλληλα απαντούσε αρνητικά σε όλες τις προτάσεις ομάδων πλην της Γιούβε:

«Ήταν ξεκάθαρο ότι είχε ήδη μια συμφωνία με κάποιον. Είπε όχι σε κάθε προσφορά. Πήγα στην Αγγλία πολλές φορές, κάθε φορά έλεγε όχι.

Ο Βλάχοβιτς ήθελε να μείνει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του (σ.σ.: τον Ιούνιο του 2023) και να καταστρέψει τη Φιορεντίνα. Οι ατζέντες του ήθελαν ποσοστό 10% απο τη μεταγραφή και αποκλειστικά δικαιώματα για να διαπραγματευτούν την επόμενη μετακίνησή του. Ήθελαν να βγάλουν χρήματα από εμάς, οπότε η πώληση του τώρα ήταν μια εξαιρετική κίνηση. Οι μάνατζέρ του ήταν ανέντιμοι και ψεύτες. Είχαμε μια καλή συνάντηση τον Νοέμβριο, περίμενα μια θετική απάντηση το επόμενο πρωί για να υπογράψω νέο συμβόλαιο, αντί αυτού όμως ζήτησε τα διπλάσια χρήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα