Κολωνός: Η γυναίκα του Μίχου πρόσφερε λεφτά για να μην το καταγγείλλω – Τι είπε στην απολογία της η μητέρα της 12χρονης

Κλαίγοντας και πολλές φορές μην μπορώντας να μιλήσει, απολογήθηκε η 37χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, με την ίδια να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στην εκπόρνευση της 12χρονης κόρης της στον Κολωνό.

Σύμφωνα με το Mega, καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάκρισης δεν σταμάτησε να κλαίει και να ζητά τα παιδιά της.

“Δεν υπάρχει περίπτωση να το ήξερα εγώ αυτό και να μην του είχα βγάλει τα μάτια. Έχω οκτώ παιδιά και αυτές τις ημέρες που είμαι χωρίς αυτά υποφέρω. Δεν φταίω σε τίποτα. Όλα

τα παιδιά μου τα αγαπώ και με αγαπάνε και αυτά. Δεν είναι δυνατόν να άφηνα να βιάσουν το παιδί μου. Η κόρη μου τα μόνα χρήματα που έφερνε στο σπίτι ήταν τα 10 ευρώ που της έδινε ο Μίχος, γιατί αν έφερνε άλλα, θα τη ρωτούσα πού τα βρήκε. Η (σ.σ.: όνομα της κόρης της) ήξερε το pin της κάρτας μου γιατί κάποιες φορές της την έδινα και ψώνιζε από το σούπερ μαρκετ”, ανέφερε η μητέρα της 12χρονης.

Η 37χρονη φέρεται να περιέγραψε στις ανακριτικές αρχές πώς η κουνιάδα της ανακάλυψε τα ροζ μηνύματα στο κινητό του παιδιού και αμέσως την ενημέρωσε.

“Σοκαρίστηκα πολύ με αυτά που έμαθα. Τον άνθρωπο αυτόν τον ξέρουμε χρόνια. Διατηρεί μαγαζί δίπλα στο σπίτι μας. Ξέραμε ότι κερνούσε τα παιδιά παγωτά. Φέτος τον Απρίλιο ξεκίνησα να πηγαίνω στο μαγαζί του για να καθαρίζω. Μετά από λίγο καιρό μου βρήκε δουλειά σε ένα μανάβικο και τότε αυτός που πρότεινε να του στέλνω τη κόρη μου να τον βοηθάει πού και πού στο καθάρισμα για να βγάζει και αυτή χαρτζιλίκι. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στη γειτονιά, ηθοποιούς πολιτικούς, έβλεπα αστυνομικούς εν ενεργεία και μη να συχνάζουν στο μαγαζί του” υποστήριξε η 37χρονη μητέρα.

Τα μηνύματα με την πρώην σύζυγο του Μίχου

Η 37χρονη, φέρεται να αναφέρθηκε και στην προσπάθειά της να ενημερώσει τη σύζυγο του Μίχου για τα όσα συνέβαιναν, λέγοντας ωστόσο, ότι εκείνη προσπάθησε να το συγκαλύψει.

“Έναν μήνα κρατιέμαι να μην πάω να τον σκοτώσω. Την πρώτη μέρα που το έμαθα πήρα τηλέφωνο τη σύζυγο του Μίχου, ενώ είχα ήδη κάνει καταγγελία. Της έστειλα ένα από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η κόρη μου με τον Μίχο. Κλείσαμε ένα ραντεβού και τότε μόνη της έβγαλε 100 ευρώ και μου τα έδωσε. Μου είπε να πάμε σε έναν δικηγόρο να υπογράψουμε ένα χαρτί ότι δεν θα το καταγγείλω και εκείνη θα με βοηθούσε οικονομικά με το παιδί για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας. Όταν δεν την έβρισκα, απευθύνθηκα στον Μίχο και κατάλαβα ότι ήξερε για τα χρήματα που μου είχε δώσει ήδη η γυναίκα του” υποστήριξε η 37χρονη μητέρα.

Ωστόσο, ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι η μητέρα της 12χρονης που έχει υποστεί σεξουαλική βία και εκμετάλλευση δεν έπεισε ότι είναι αμέτοχη σε όσα φρικώδη βίωνε το παιδί, συνεπώς οδηγήθηκε στη φυλακή.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα