Κοινή πορεία για ΟΠΑΠ και Παναθηναϊκό

Σε εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, παρουσιάστηκε η ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Όλοι οι παίκτες του Τριφυλλιού, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων, Νίκος Νταμπίζας παραβρέθηκαν στην ειδική εκδήλωση, ενώ στο πάνελ τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο - εκ
των αρχηγών - Αντονί Μουνιέ.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Αυτό που πετυχαίνει η ομάδα μέχρι τώρα μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτόγνωρο. Ωστόσο αυτό που μετρά είναι η διάρκεια. Η διάρκεια είναι αυτή που μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα και για μας αυτό είναι το στοίχημα. Τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά και η μεγαλύτερη αναγνώριση έρχεται στα πρόσωπα των παικτών και του τεχνικού τιμ. θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στη σημαντικότητα της παρουσίας του ΟΠΑΠ στο χορηγικό μας πακέτο. Χρειάζεται η στήριξη όλων μας. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει μέσα και το θέμα της υγείας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια και ελπίζω να συμβάλουμε από την πλευρά μας με τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά ο Νίκος Νταμπίζας, ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

«Το ότι μας στηρίζει ένας μεγάλος οργανισμός, όπως είναι ο ΟΠΑΠ, είναι πάρα πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που γίνεται. Όπως γνωρίζετε στη σύγχρονη εποχή οι χορηγοί παίζουν μεγάλο ρόλο. Όλες οι μεγάλες ομάδες του εξωτερικού έχουν τη στήριξω μεγάλων εταιρειών. Αυτό που βλέπει ο κόσμος από έξω και θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να είμαστε μία ομάδα που βγάζει υγεία. Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει υγεία μέσα στα αποδυτήρια μας. Θέλω να πω ότι έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και πιστεύω ότι έχουν να δώσουν πολλά και εντός, αλλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Είναι επίσης σημαντικό να υπάρχει ανταποδοτικότητα. Με τις επιτυχίες μας θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ανταποδοτικότητα», ανέφερε ο τεχνικός του Τριφυλλιου.

Από την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού, ο Αντονί Μουνιέ σχολίασε: «Οι παίκτες δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά που προσφέρουν στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να αποτελούμε παράδειγμα για την κοινωνία και τα νέα παιδιά. Είμαστε περήφανοι που έχουμε τον ΟΠΑΠ σαν χορηγό του Παναθηναϊκού. Όπως ξέρετε ο ΟΠΑΠ χτίζει δύο παιδικά νοσοκομεία και ο καθένας μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη φτιάξει έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο για την συμμετοχή σε αυτή την πρωτοβουλία και καλώ όλους τους οπαδούς μας να λάβουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουν. Για άλλη μία φορά είμαστε χαρούμενοι που ανανεώνουμε το συμβόλαιό μας με τον ΟΠΑΠ».

Για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό μίλησαν τόσο ο Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, όσο και ο επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου.

«Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό δεν χρειάζονται συστάσεις. Μια ομάδα με τίτλους, με ένα Γουέμπλεϊ και διακρίσεις. Η σκυτάλη σήμερα έχει περάσει σε μία νέα γενιά παικτών που έχουν κερδίσει επάξια τις εντυπώσεις. Με αφορμή και τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ίδρυση του Οργανισμού σήμερα γράφουμε το νέο κεφάλαιο στη δική μας ιστορία. Στόχος μας είναι να χτίσουμε το μέλλον για τη νέα γενιά. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας την ομάδα του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο κ. Χριστοφόρου, ενώ ο κ. Ματεγιόφσκι ανέφερε:

«Στα χρόνια της συνεργασίας μας έχουμε χτίσει μία σημαντική σχέση. Η φετινή χρονιά είναι σημαντική γιατί γιορτάζουμε 60 χρόνια και ο Παναθηναϊκός τα 110 χρόνια ιστορίας. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι και είμαι βέβαιος πως θα είναι μία συναρπαστική σεζόν. Ο Παναθηναϊκός και η ιστορία του είναι σίγουρα ένας σημαντικός συμπαίκτης. Η συνεργασία μας αντικατοπτρίζεται σε πολλές αθλητικές και κοινωνικές πτυχές».
Keywords
Τυχαία Θέματα