Κόμπι: Αξέχαστος, αξεπέραστος…αθάνατος (pics, vids)

Δυστυχώς η ζωή είναι άδικη και αυτό της το πρόσωπο το δείχνει συχνά, με μια τέτοια στιγμή να ήταν σίγουρα και αυτή της 26ης Ιανουαρίου του 2020. Σήμερα ο Κόμπι θα γινόταν 43 ετών και πολύ πιθανόν μετά από μερικές ώρες στο γυμναστήριο να περνούσε με την οικογένεια του και με το γνωστό του χαμόγελο και αυτές τις στιγμές, κάτι που βέβαια δεν θα συμβεί ποτέ ξανά διότι το χαμόγελο του έσβησε μαζί με αυτό της κόρης του Τζίτζι και ακόμα επτά ανθρώπων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Θα μπορούσαμε για πολλές ώρες απλά να σκεφτόμαστε, να θυμόμαστε και να συζητάμε τα μεγάλα κατορθώματα

του, τις αξέχαστες στιγμές που μας πρόσφερε, την κληρονομιά που άφησε και γενικά το πόσο επηρέασε το μπάσκετ αλλά και τις ζωές πάρα πολλών ανθρώπων. Ο Κόμπι ήταν ένας άνθρωπος που προχωρούσε μπροστά άφηνε πίσω τα δύσκολα και με ένα πλατύ χαμόγελο πάντα ετοιμαζόταν για τα επόμενα, έχοντας πάντα μέσα του αναμμένη την φλόγα του κινήτρου και την δίψα της προόδου και των βημάτων…πάντα προς τα εμπρός.

The Black Mamba

Kobe would have celebrated his 43rd birthday today. pic.twitter.com/4MNJMLpt0A

— SportsCenter (@SportsCenter) August 23, 2021 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Κόμπι θα μείνει αξέχαστος, με πολλούς από εμάς σίγουρα να μην έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που έχει συμβεί ή για να το πω καλύτερα να μην θέλουμε να το πιστέψουμε. Σήμερα λοιπόν θα γινόταν 43 ετών και με το γνωστό του στυλ θα προσπαθούσε να συνεχίσει αυτό είχε που ξεκινήσει δηλαδή να μάθει στους επόμενους να μην τα παρατάνε ποτέ να συνεχίσουν να μάχονται…και κυρίως πάντα να σηκώνονται την ώρα που πέφτουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Mamba Monday.

Kobe Bean Bryant would’ve turned 43 today pic.twitter.com/tlb6Sbh3Z2

ESPN (@espn) August 23, 2021

Ο Κόμπι ήταν ένας γενναιόδωρος άνθρωπος σε όλα του, μπορεί να ήταν πλήρως ανταγωνιστικός αλλά πάντα αναγνώριζε τις αξίες και με μεγάλο σεβασμό έλεγε ότι είχε να πει…αλλά κυρίως όλα αυτά που ήθελε να πει τα έλεγε εντός γηπέδου και στην συνέχεια όταν ολοκλήρωσε την τεράστια καριέρα του μιλούσε ανοιχτά και με λόγια σχεδόν στοργικά σε όλους όσους το άξιζαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα θα γράφονται χιλιάδες λέξεις, θα ανεβαίνουν αναρίθμητες φωτογραφίες και θα παίζουν ασταμάτητα βίντεο με τον “Black Mamba” όπως αρμόζει βέβαια στο έργο και στην μνήμη του, αλλά και κάθε μέρα σε ολόκληρο τον πλανήτη θα υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων που λάτρεψε τον Κόμπι και συνεχώς κάτι…θα θυμάται από εκείνον. Το συγκεκριμένο γεγονός και μόνο τον καθιστά αξέχαστο και…αθάνατο.

Kobe always wanted to inspire whoever came next pic.twitter.com/VpmohFdi3o

— SportsCenter (@SportsCenter) August 23, 2021

Ας θυμηθούμε…

“If you wanna make history, you have to do historic things.”

—Kobe Bryant pic.twitter.com/wiAfPmqjy6

NBA on ESPN (@ESPNNBA) August 23, 2021

Team USA singing “Happy Birthday” to Kobe will always be special pic.twitter.com/gI2kWxI24G

ESPN (@espn) August 23, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα