Κλερμόν-Λανς 0-4: Με χατ-τρικ Οπεντά σε χρόνο ρεκόρ πέταξε για Ευρώπη! (hls)

H Λανς νίκησε εύκολα με 4-0 την Κλερμόν για την 27η αγωνιστική στη Γαλλία, στο “Γκαμπριέλ Μονπιέ”, με την Κλερμόν να παίζει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και τη Λανς να μάχεται για ευρωπαϊκό εισιτήριο για τρίτη σερί σεζόν, μετά την επιστροφή της στα σαλόνια της Ligue1. Μεγάλο ματς ο Οπεντά με τρία γκολ και ασίστ!

Εκπληκτικό χατ-τρικ του Λοίς Οπεντά σε πέντε λεπτά, ισοφάριση του ρεκόρ στη Γαλλία

του Μουσιλού από το 2005! 0-1 στο 31′ από την πάσα του Φουλζινί, 0-2 στο 34΄ από λάθος Γκοναλόν, ασίστ Τομασόν και 0-3 στο 35′ από λάθος του Βιετέσκα! Δοκάρι ο Φοφανά στο 57′. Το 4-0 ο Μορίς από ασίστ Οπεντά στο 76′. Δοκάρι ο Βιετέσκα στο 83΄.

Χωρίς νίκη η Κλερμόν απέναντι στη Λανς από το 2018 σε εννιά πλέον ματς, με πέντε ισοπαλίες και τέσσερις νίκες της Λανς.

Μια νίκη η Κλερμόν στα οκτώ τελευταία, την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας με την Τουλούζ, χωρίς νίκη εντός στα τέσσερα τελευταία ματς από τις 11 Ιανουαρίου, 34 βαθμοί στη μέση της βαθμολογίας.

Δεύτερη νίκη η Λανς στα οκτώ τελευταία, ήταν χωρίς νίκη στα έξι τελευταία εκτός έδρας από τις 5 Νοεμβρίου, 54 βαθμοί πλέον, είχε 51 παρέα με την Μονακό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο +7 από την πέμπτη στον πίνακα Ρεν. Χωρίς γκολ ο φορ Οπεντά στα 11 τελευταία, σκόραρε στο Κλερμόν για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα