Κλείνουν οι κινηματογραφικοί Liu Kang, Raiden, Jax και Mileena για το Mortal Kombat

Ποιους άλλους χαρακτήρες θα θέλατε να δείτε;

Κάμποσοι από τους χαρακτήρες της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς του βίντεο παιχνιδιού "Mortal Kombat" από την New Line Cinema απέκτησαν πρόσωπο.

Το Variety αναφέρει ότι ο ηθοποιός Ludi Lin (Power Rangers, Black Mirror) επιλέχθηκε για τον ρόλο του Liu Kang. Ο Lin ήταν προσφάτως και υποψήφιος για το "Shang-Chi" της Marvel,

αλλά έχασε τον ρόλο από τον Simu Liu.

To The Hollywood Reporter γράφει ότι ο βετεράνος του MCU, Tadanobu Asano (Thor), βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Raiden.

H Mehcad Brooks (Supergirl) θα παίξει την Jax και η νέα ηθοποιός, Sisi Stringer, την Mileena. Προσφάτως, ο Joe Taslim ανακοινώθηκε ως Sub-Zero.

To "Mortal Kombat" θα ξεκινήσει γυρίσματα αργότερα μέσα στην χρονιά στην Αυστραλία υπό την σκηνοθεσία του Simon McQuoid. Η ταινία θα είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του. Ο Greg Russo έγραψε το σενάριο.

Το "Mortal Kombat" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Μάρτιο του 2021.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Κατάλληλο μόνο για ενηλίκους θα είναι το "Mortal Kombat" Βρέθηκε ο Sub-Zero για το reboot του κινηματογραφικού "Mortal Kombat" Σύντομα αρχίζει η παραγωγή της ταινίας "Mortal Kombat"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα