Αντίο μας λένε το Krypton και το "αγέννητο" Lobo

Αουτς! Κανένα έλεος το SyFy.

Άσχημα νέα για τους fans του "Krypton", καθώς το SyFy ακύρωσε την σειρά μαζί με το προγραμματισμένο spin off "Lobo".

Τα νέα έρχονται από τα The Hollywood Reporter και Deadline, δύο μέρες μετά το φινάλε της δεύτερης σεζόν του "Krypton". Λόγος της ακύρωσης φαίνεται να είναι τα άσχημα νούμερα

θέασης. Το THR γράφει ότι κατά μέσο όρο η δεύτερη σεζόν είχε 408.000 θεατές, έναντι των 1,8 εκατομμύριων που είχε η πρώτη σεζόν.

Η πτώση ήταν υπερβολική για μια σειρά που το SyFy είχε πει ότι "η πρώτη σεζόν είχε τις περισσότερες προβολές για το κανάλι για σειρά, με νούμερα που είχαν να δούμε από το 2015 με το Defiance".

Παρόλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσουν αλλού. Το THR αναφέρει ότι η Warner Horizon προσπαθεί να πουλήσει το "Lobo" σε άλλα κανάλια. Από την άλλη, το Deadline λέει ότι η Warner Horizon βρίσκεται σε συζητήσεις να μεταφέρει το "Krypton" στο DC Universe.

Σε άλλες κόμικ σειρές, το κανάλι ακύρωσε νωρίτερα στην χρονιά τα "Deadly Class" και "Happy", μετά από έναν και δύο κύκλους αντίστοιχα.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Lobo από το "Krypton"
Keywords
Τυχαία Θέματα