Λυμπερόπουλος: «Χωρίς άγχος κόντρα στη Μπάγερν»

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπογράμμισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Μπάγενρ Μονάχου χωρίς άγχος και να προσπαθήσει για το καλύτερο στην αναμέτρηση της Τρίτης. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Βαυαρούς και συμπλήρωσε πως η αγωνιστική κρίση στη γερμανική ομάδα, δεν πρέπει να επηρεάσει την ομάδα του.

Αρχικά, ο Λυμπερόπουλος δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό «Kicker»: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης και όλα μπορούν να συμβούν. Οι
παίκτες μας πρέπει να σέβονται τον μεγάλο μας αντίπαλο, αλλά όχι να έχουν άγχος».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να μιλάω για κρίση στην Μπάγερν. Απλώς υπήρξαν λίγα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εμείς καλά θα κάνουμε να μην αναζητήσουμε την ευκαιρία μας απέναντι στην Μπάγερν σε καμία κρίση. Θα πρέπει να έχουμε υψηλή συγκέντρωση και ενέργεια για 90 λεπτά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και με λίγη τύχη, που μας έλειψε στα δύο πρώτα παιχνίδια μας στο Champions League, πιστεύω πως μπορούμε να αντιστρέψουμε ακόμη την κατάσταση».
Keywords
Τυχαία Θέματα