Κλειδώνουν τις μεταγραφές Ερέρα – Διαμαντόπουλος

Tο ρόστερ του Άρη γεμίζει με ποιοτικές προσθήκες και αυτό που απασχολεί πλέον τον Πάκο Ερέρα, είναι να συμπληρώσει το παζλ με τα καλύτερα δυνατά… κομμάτια.

Ο Ισπανός τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" βλέπει με ικανοποίηση τους υπεύθυνους της διοίκησης να παλεύουν καθημερινά ώστε να παραμείνουν συνεπείς στην αρχική τους υπόσχεση που αφορούσε την έλευση ποδοσφαιριστών τους οποίους εμπιστεύεται ο ίδιος και πάνω τους μπορεί να στηρίξει τα αγωνιστικά του πλάνα.

Πρόκειται για έμπειρους και κυρίως ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που
είναι σε θέση να επαναφέρουν τον Άρη στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα.

Σημαντική συμβολή στις εξελίξεις έχει πλέον και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος με τον οποίο συναντήθηκε ο Πάκο Ερέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου όπου διεξάγεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Οι δύο άνδρες είχαν εκτενή συζήτηση για όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και αυτό που τους απασχόλησε ήταν οι τελευταίες εξελίξεις και κυρίως οι σημαντικότερες κινήσεις που απομένουν από δω και στο εξής.

Ο «πονοκέφαλος» των ανθρώπων του Άρη πλέον είναι η απόκτηση ενός καταξιωμένου καθαρόαιμου επιθετικού που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στην γραμμή κρούσης.
Η υπόσχεση που έχει ο Ερέρα από την διοίκηση, είναι ό,τι θα γίνει το καλύτερο δυνατό ώστε ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα.

Το επιτελείο του Άρη ψάχνει την αγορά, αλλά αυτή τη φορά ίσως να γίνει η έκπληξη και το όνομα που θα έρθει στο «Κλ. Βικελίδης» πολύ πιθανό να προέρχεται από την Ιταλία και όχι από την Ισπανία όπως μας συνήθισε τελευταία.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με την Ρόμα και την Ουντινέζε από τις οποίες έχουν προτάσεις για ποδοσφαιριστές που είναι υπό παραχώρηση.

Βασικό μέλημα των άμεσα εμπλεκόμενων είναι το συγκεκριμένο θέμα να μην εξελιχθεί σε… σίριαλ.

Ο Πάκο Ερέρα ζήτησε να έχει στην Ολλανδία (όπου θα γίνει η δεύτερη φάση της προετοιμασίας) όλη την ομάδα και ειδικά τους παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα.

Επειδή όμως η τελευταία επιλογή ενδέχεται να κρύβει δυσκολίες, δεν αποκλείεται να τραβήξει σε μάκρος.
Keywords
Τυχαία Θέματα