"Κλειδώνει" η ενδεκάδα για την πρόκριση

Η στιγμή της μάχης από την οποία θα εξαρτηθεί αν η ΑΕΚ θα συνεχίσει να φορά ευρωπαϊκό κοστούμι πλησιάζει, αφού στις 20:00 η Ένωση κοντράρεται μέσα στο Κίεβο με τη Ντιναμό, στη ρεβάνς του 1-1 από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού σταδίου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ότι αφορά στην ενδεκάδα που προτίθεται να επιλέξει στην πρώτη σέντρα, αλλά όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη τόσο περισσότερο "κλειδώνουν" τα πρόσωπα που θα μπουν στον
αγωνιστικό χώρο του Ολιμπίνσκι.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να επιλέξει τους Μπακασέτα και Χριστοδουλόπουλο στα δύο άκρα της επιθετικής τριάδας, με τον Μασούντ στον άξονα πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο. Κάτι που σημαίνει ότι σε σχέση με το πρώτο ματς, εκτός από τον Λιβάια (ο Κροάτης είναι τιμωρημένος, όπως και ο Βράνιες), εκτός ενδεκάδας θα μείνει και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνουν ο Μπάρκας στα δοκάρια, με τους Μπακάκη - Γκάλο στα δύο άκρα και τους Τσιγκρίνσκι - Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Σιμόες και Γαλανόπουλος θα βρεθούν στη μεσαία γραμμή, με τους τραυματίες Κονέ, Λόπες, Τσόσιτς και τους Χουλτ, Μοράν (εκτός ευρωπαϊκής λίστας) να μένουν στην Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα