Κέρκης Μαραθοκάμπου: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρασαββίδη (vid)

Ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εμφανίστηκε χαρούμενος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σάμου.

Η σχετική ανακοίνωση: “Ο Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του λίμπερο – ακραίου Βασίλη Καρασαββίδη. Ο ταλαντούχος αθλητής τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου κατακτώντας 1 League cup και 1 Super

cup. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη στην ομάδα της Σάμου, καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους υποδοχείς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια”.

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του: “Νιώθω πολύ χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με το σύλλογο της Σάμου. Το επιτελείο της διοίκησης και ειδικότερα ο team manager Στεφανος Καλαμοβρακης το διάστημα των διαβουλεύσεων, εξέφρασαν έμπρακτα την αναγνώριση τους προς το πρόσωπο μου σε όλα τα επίπεδα κι είναι κάτι που εκτιμώ. Οι μεταγραφικες κινήσεις που κάνει η ομάδα της επιτρέπουν να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της στη volleyleague και το μακροπρόθεσμο πλάνο της δηλώνει ότι σκοπεύει να θέσει στέρεες βάσεις για την εδραίωση της, και όχι μόνο, στην κατηγορία. Να είμαστε υγιείς και να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά!”.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέρκης Μαραθοκάμπου, Ανακοίνωσε, Καρασαββίδη,kerkis marathokabou, anakoinose, karasavvidi