Κεϊρόζ: «Δεν ήταν ήττα κόντρα στην Αγγλία, αλλά μια καλή προπόνηση»

Το παιχνίδι του Ιράν με την Αγγλία ήταν δύσκολο με την ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ να γνωρίζει την ήττα με 6-2 στην πρεμιέρα του ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός θεωρεί ότι το αποτέλεσμα δεν είναι μια ήττα, αλλά μια καλή προπόνηση, εξάλλου το Ιράν στοχεύει σε αποτέλεσμα με Ουαλία και ΗΠΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο BBC:

«Δεν ήταν ήττα, ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς, μαθαίνουμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τα επόμενα παιχνίδια. Αυτό δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που μετράει για εμάς, τα αποτελέσματα στα οποία υπολογίζουμε είναι κόντρα στην Ουαλία και τις ΗΠΑ. Με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούν. Είμαι βέβαιος ότι μετά από αυτό θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο, γιατί αυτό μετράει. Ηρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά προς το παρόν δεν ζούμε αυτό. Για να είμαστε σαφείς, δεν χρειαζόμαστε τους οπαδούς που υποστηρίζουν την ομάδα μόνο όταν κερδίζουμε, αυτοί μπορούν να μείνουν σπίτι».

Για τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Αλί Μπεϊρανβάντ: «Μετά τις εξετάσεις που θα κάνει αύριο, θα μπορούμε να φτάσουμε σε ένα συμπέρασμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα