Bild: “Πηγαίνει στον Άρη ο Νταρίντα”

Ένα βήμα πριν από το “Κλεάνθης Βικελίδης” θεωρεί η γερμανική Bild ότι βρίσκεται ο 32χρονος Τσέχος μέσος, Βλαντιμίρ Νταρίντα! Το γερμανικό ΜΜΕ, σήμερα (21/11) στην ηλεκτρονική του έκδοση αναφέρει ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία διετούς διάρκειας με τον Άρη και αυτό που απομένει είναι να επέλθει συμφωνία των “κίτρινων” με τη Χέρτα Βερολίνου για το

ποσό της μεταγραφής. Με δεδομένο, όμως, ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει στις 30 Ιουνίου του 2023, αυτό το ποσό δεν αναμένεται να είναι μεγάλο.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό δημοσίευμα με υπέρτιτλο “Επίκειται αλλαγή στη Χέρτα” και τίτλο “Οι Έλληνες θέλουν τον Νταρίντα”, αναφέρονται τα εξής: “Η πρώτη χειμερινή αλλαγή στη Χέρτα επίκειται! Ο μέσος Βλαντιμίρ Νταρίντα (32) αναμένεται να ενταχθεί στον Άρη Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο Ιανουάριο”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Οι Έλληνες του προσφέρουν ένα επικερδές διετές συμβόλαιο. Ο Νταρίντα, ο οποίος μέχρι στιγμής ήταν μόνο αλλαγή του προπονητή της Χέρτα, Σάντρο Σβαρτς (44), και έχει αγωνιστεί μόνο τρεις φορές στα πρώτα 15 παιχνίδια της Bundesliga αυτή την περίοδο, λέγεται ότι έχει ήδη συμφωνήσει. Απομένει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες για τη μεταγραφή”.

Όσο για το ποσό της μεταγραφής, η Bild υποστηρίζει ότι: “Το συμβόλαιο του Νταρίντα λήγει το καλοκαίρι του 2023 και η Χέρτα μπορεί πλέον να εισπράξει ένα μικρό ποσό μεταγραφής. Σε εντατικές διαπραγματεύσεις βρίσκεται εδώ και μέρες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Φρέντι Μπόμπιτς (51), που είναι αυτό το διάστημα στην Αμερική”.

Keywords
Τυχαία Θέματα