Καζεμίρο: «Στο Μάντσεστερ με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα!»

Μιλώντας στο βραζιλιάνικο περιοδικό Placar, ο διεθνής μέσος παραδέχτηκε ότι η αποχώρηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μια τεράστια απόφαση, αλλά μια απόφαση που χρειαζόταν να πάρει καθώς βρισκόταν ακόμη στην ακμή της καριέρας του. Μίλησε επίσης με μεγάλη χαρά, για την γρήγορη αποδοχή που είχε στο Μάντσεστερ.

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

«Ήταν μια ευκαιρία να αφήσω έναν μεγάλο σύλλογο στην κορυφή, σε μια ηλικία που μου επιτρέπει ακόμα να έχω αυτή τη δύναμη της θέλησης. Αν υπήρχε η επιλογή δύο ή τρία χρόνια από τώρα, δεν θα άφηνα τη Ρεάλ Μαδρίτης για

να πάω σε άλλο μεγάλο σύλλογο, δεν θα είχα αυτή τη φιλοδοξία να αλλάξω πρωτάθλημα».

Όπως τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος, οφείλει τη γρήγορη προσαρμογή του στην εξαιρετική αντιμετώπιση που είχε από το σύλλογο.
«Όλοι στον σύλλογο ήταν πάντα πολύ στοργικοί, ένιωθα ότι με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, κάτι που δεν ήταν εύκολο μετά από δέκα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν ένας πολύ καλός συνδυασμός, από τους οπαδούς, το προσωπικό, τους παίκτες και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την προσαρμογή μου».
Μιλώντας για τη ζωή στην αγγλική πόλη, πρόσθεσε: «Είναι όλα υπέροχα, μου είπαν ότι το Μάντσεστερ ήταν μια δύσκολη πόλη για να ζήσεις, αλλά τη λατρεύω».

Keywords
Τυχαία Θέματα