Premier League: Η ενίσχυση των αντιπάλων της Σίτι

Δείτε τις μέχρι τώρα μεταγραφές των σημαντικότερων αντιπάλων των μπλε, που για μια ακόμη χρονιά θα μπουν στη μάχη του τίτλου ως ξεκάθαρο βαφορί μετά το τρεμπλ της περυσινής αγωνιστικής περιόδου.

ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Αρτέτα έχει προσθέσει έναν επιθετικό περιοχής στο ρόστερ της Άρσεναλ και πρόκειται για τον Γερμανό Κάι Χάβερτς για τον οποίο έδωσε 70 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι. Στην προηγούμενη σεζόν και με τη φανέλα των «μπλε» του Λονδίνου, ο Χάβερτς σημείωσε 7 γκολ

και μοίρασε 1 αίστ σε 35 παιχνίδια. Τελευταία φορά που είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων σε μια σεζόν (2019-20) ήταν στην Γερμανία με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν (12).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Οι «κόκκινοι» απέτυχαν να είναι ανταγωνιστικοί πέρυσι και έμειναν πολύ μακριά από την κορυφή. Ο Κλοπ ξεκίνησε νωρίς τις κινήσεις ενίσχυεσεις και αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακές. Πρόσθεσε στο ρόστερ της ομάδας του τον Μακ Άλιστερ για να καλύψει περισσότερες από μια θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον Σόμποζλαϊ που με τη φανέλα της Λειψίας πραγματοποίησε μοιρασμένες εμφανίσεις στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Ο Έντι Χάου κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο με τους εξαιρετικούς παίκτες που έχει αποκτήσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια και να πάρει θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος πέρυσι. Στην ήδη εξαιρετική μεσαία γραμμή της πρόσθεσε ήδη τον Σάντρο Τονάλι, κατ’ άλλους νέο Γκατούζο… δαπανώντας 64 εκατομμύρια ευρώ που μπήκαν στα ταμεία της Μίλαν.

ΤΣΕΛΣΙ

Μετά την παταγώδη αποτυχία της περυσινής σεζόν, η Τσέλσι συνεχίζει να δαπανά αρκετά εκατομμύρια για να ανανεώσει το ρόστερ της και να αναγεννηθεί. Ο κορυφαίος παίκτης του γερμανικού πρωταθλήματος την τελευταία διετία Γάλλος Ενκουνκού αποκτήθηκε από τη Λειψία έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στο ρόστερ βρίσκεται και ο Τζάκσον για τον οποίο οι Λονδρέζοι έδωσαν 37 εκατομμύρια ευρώ στη Βιγιαρεάλ.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Ο Τεν Χάαχ καλείται να ισορροπήσει σε μεγάλο βαθμό έσοδα και έξοδα αυτό το καλοκαίρι και η Γιουνάιτεντ να κινηθεί συνετά στις μεταγραφές σε σχέση και με τις πωλήσεις παικτών. Μ¨εχρι στιγμής ούτε πούλησε ούτε αγόρασε κάποιον παρά το γεγονός ότι πολλά ονόματα γράφονται για τη στελέχωση των «κόκκινων διάβολων» στην επόμενη σεζόν.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Γρήγορη επανεκκίνηση θέλει να κάνει και η Τότεναμ μετά την προβληματική περυσινή σεζόν. Οι «πετεινοί» έχουν ήδη αποκτήσει τον Μάντισον από τη Λέστερ (46 εκ ευρώ), τον Πόρο από την Πόρτο (40 εκ. ευρώ), τον Κολουσέφσκι από τη Γιουβέντους με 30 εκατομμύρια και τον τερματοφύλακα Βικάριο με 20 εκατομμύρια από την Έμπολι.

Keywords
Τυχαία Θέματα