Καζαντζάκης στην Πολωνία με την «Ασκητική» από το θέατρο ΟΜΜΑ Στούντιο

Το θέατρο ΟΜΜΑ Στούντιο συνεχίζει τις επιτυχημένες του παρουσιάσεις σε Διεθνή Θεατρικά Φεστιβάλ του Εξωτερικού εκπροσωπώντας την Κρήτη και την Ελλάδα. Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης θεάτρου Δρόμου «Ορφέας και Ευρυδίκη» που «άνοιξε» τις εκδηλώσεις στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ και

Θεάτρου Nisville, στη Νίκαια της Σερβίας, θα βρεθεί στην Πολωνία με την «Ασκητική» στο International Theatre Festival Retroperspektywy 2018 που διοργανώνεται από το θέατρο CHOREA (http://www.chorea.com.pl/) στη πόλη Lodz.

Η παράσταση θα ανοίξει το Φεστιβάλ ,στις 24 Αυγούστου. Οι ηθοποιοί του θεάτρου Ομμα Στούντιο θα συνεργαστούν με τον Πολωνό Ηθοποιό του θεάτρου Chorea Aleksander Kaźmierczak που θα ερμηνεύσει το κείμενο της «Ασκητικής» και στα Πολωνικά.

Η «Ασκητική», μία παράσταση για τη σχέση της Τελετουργίας με το Θέατρο, θα παρουσιαστεί επίσης στη πόλη Goleniou της Πολωνίας:

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του τετράχρονου Ευρωπαϊκού προγράμματος Caravan Next στο οποίο συμμετέχει το θέατρο Ομμα Στούντιο ως συνδιοργανωτής. Τίτλος των επτά ημερών εκδηλώσεων είναι Human Mosaic (Το μωσαϊκό των ανθρώπων).

Διθυραμβικές κριτικές για τη παράσταση στη Σερβία


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα