Κάτοικοι Μονάχου μέχρι το 2019 Ρόμπεν και Ραφίνια

Κάτοικοι Μονάχου θα παραμείνουν για ακόμα ένα χρόνο οι Άριεν Ρόμπεν και Ραφίνια. Η διοίκηση των Βαυαρών ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου τους μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Μετά την ανανέωση του Γάλλου Φρανκ Ριμπερί, ακολούθησαν ακόμα δύο ανανεώσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Μπάγερν, Χασάν Χαλιχάμιτζιτς να δηλώνει ενθουσιασμένος.
''Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώσαμε τα συμβόλαια των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, το άξιζαν. Θα έχουν σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό του συλλόγου
για την επόμενη σεζόν.''

Ο Ρόμπεν στα 32 του έχει καταγράψει 209 συμμετοχές από το καλοκαίρι του 2009 όταν και μετακόμισε από την Ρεάλ Μαδρίτης, μετρώντας 138 γκολ και 99 ασίστ. Έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα Γερμανίας, 4 κύπελλα, το Champions League του 2013, ένα UEFA SUPER CUP και ένα FIFA CLUB WORLD CUP.
Είναι ο Ολλανδός που κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα πρωταθλήματα (11) ξεπερνώντας τον μεγάλο Γιόχαν Κρόϊφ μετά την κατάκτηση της φετινής Μπουντεσλίγκα.
Ο Ραφίνα, δύο χρόνια μικρότερος από τον Ρόμπεν μπαίνει στην 8η σεζόν στο Μόναχο, έχοντας περάσει από την Σάλκε και την Τζένοα στο παρελθόν

Keywords
Τυχαία Θέματα