Κάτοχος του The Players Championship o Μακλρόι!

Ο Ρόρι Μακλρόϊ, είναι ο μεγάλος νικητής του τουρνουά The Players Championship, επικρατώντας του Τζιμ Φιούρικ με ένα χτύπημα σε ένα φανταστικό τελικό στο golf course του Sawgrass.
Ο Βορειοιρλανδός ολοκλήρωσε με -16 under par, με τον Φιούρικ να ολοκληρώνει με -15.
Αυτή είναι η πρώτη νίκη της χρονιάς για τον Μακλρόϊ, ο οποίος αν κατακτήσει και το τουρνουά The Masters, τον επόμενο μήνα, θα έχει κατακτήσει όλα τα μεγάλα τουρνουά στην καριέρα του μέχρι τώρα!
«Νιώθω πως παίζω το καλύτερο γκολφ
της ζωής μου αυτή τη στιγμή και θέλω απλά να συνεχίσω να κάνω το ίδιο πράγμα. Αν δεν είχα κερδίσει σήμερα θα έλεγα πως χρειάζομαι μια νίκη ψυχχολογίας για να πάω στην Αγκούστα αλλά είναι σπουδαίο που κέρδισα εδώ γιατί το golf course είναι παρόμοιο. Ο 29χρονος έχει κερδίσει το US Open το 2011 το US PGA Chmapionship το 2012 και το 2014, το The Open το 2014 αλλά του λείπει μόνο το Masters. Ο Βορειοιρλανδός, έχει τερματίσει στην πρώτη εξάδα σε όλα τα τουρνουά που έχει αγωνιστεί για το 2019.
Ειδική αναφορά έκανε ο θρύλος του αθλήματος, Τζακ Νίκλας που με ανάρτησή του δεν έκρυψε την χαρά του για τη νίκη του Ρόρι.

«Πριν από εννέα χρόνια, είχα την ευκαιρία να καθίσω με τον 20χρονο Ρόρι που δεν είχε κερδίσει τίποτα και να μιλήσουμε για την υπομονή. Σύντομα στο Quail Hollow, πέτυχε 62 χτυπήματα και σημείωσε την πρώτη του νίκη. Σήμερα έδειξε πειθαρχία και υπομονή για να κερδίσει το The Players. Πολύ περήφανος και χαρούμενος γι` αυτόν».

9 years ago this month had opportunity to sit w/ winless 20-yr-old @McIlroyRory & talk “patience.” Soon after, he shot a Sunday 62 at @QuailHollow for 1st @PGATOUR win. Today Rory showed great discipline & patience down stretch to win @THEPLAYERSChamp! Very proud & happy for him!

Jack Nicklaus (@jacknicklaus) March 17, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα