Πάρτι Μέσι και Σουάρες στην Ανδαλουσία! (video)

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουίς Σουάρες ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη νίκη της Μπαρτσελόνα 3-1 στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν επί της Μπέτις για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισπανίας. Ο Αργεντινός σταρ των Καταλανών πέτυχε τρία γκολ, ενώ ο Λουίς Σουάρεζ σκόραρε μια φορά και δημιούργησε ένα από τα γκολ του Μέσι.

Αρχικά ο Μέσι άνοιξε το σκορ 18ο λεπτό για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε,
με απευθείας εκτέλεση φάουλ, φτάνοντας τα τέσσερα για φέτος με το συγκεκριμένο τρόπο στο πρωτάθλημα!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Λουίς Σουάρες με μαγικό τακουνάκι τροφοδότησε τον Μέσι και εκείνος με ένα "τσίμπημα" στην μπάλα έγραψε το 2-0 για τους "μπλαουγκράνα".

Στι 63' ο Λουίς Σουάρες πέτυχε ίσως ένα από τα ομορφότερα γκολ της σεζόν, διασχίζοντας το μισό γήπεδο με την μπάλα στα πόδια και παράλληλα αποφεύγοντας όποιον αμυντικό της Μπέτις προσπάθησε να τον ανακόψει, πριν πλασάρει τον Πάου Λόπεθ για το 3-0! Ήταν το 18ο γκολ του Ουρουγουανού στο πρωτάθλημα.

Για την Μπέτις μείωσε το σκορ ο Λορέν Μορόν στο 82ο λεπτό, όμως ο Μέσι δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 85ο λεπτό έγραψε το τελικό 4-1 ύστερα από μεταβίβαση του Ράκιτιτς και απίθανο σουτ μέσα από την περιοχή, υποχρεώνοντας τους φίλους της Μπέτις να τους χειροκροτήσουν!

Ο 31ετών αρχηγός της Μπάρτσα έφτασε τα 29 γκολ στο πρωτάθλημα με το τρίτο χατ-τρικ στο πρωτάθλημα!

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε την κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου φτάνοντας τους 66 βαθμούς, δέκα πλέον περισσότερους από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ηττήθηκε χθες από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε παράλληλα τις 674 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα και έπιασε στη δεύτερη θέση όλων των εποχών τον Ινιέστα, με τον Τσάβι να βρίσκεται στην κορυφή με 767!
Keywords
Τυχαία Θέματα