Κάτω από την ομπρέλα κρυβόταν το πρώτο teaser του "Umbrella Academy"

Πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου.

Ήρθε το πρώτο teaser trailer της επερχόμενης σειράς του Netflix, "Umbrella Academy", το οποίο μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία και στους χαρακτήρες.

Δείτε το παρακάτω:

Η σειρά, που είναι μεταφορά από το κόμικ των Gerard Way και Gabriel Ba, τα οποία εκδόθηκαν από την Dark Horse, θα εξελιχθεί μέσα σε δέκα μονόωρα επεισόδια και θα επικεντρώνεται γύρω από την

ιδιαίτερη οικογένεια του Sir Reginald Hargreeves που αποτελείται από υιοθετημένα παιδιά με υπερδυνάμεις.

Τα παιδιά αν και έχουν τραβήξει ξεχωριστά μονοπάτια στη ζωή επανενώνονται προκειμένου να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία του θετού τους πατέρα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η μεταξύ τους συνεργασία θα είναι αρμονική καθώς οι διαφορές στις προσωπικότητές τους γίνονται γρήγορα κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ellen Page ως Vanya Hargreeves (aka The White Violin), Tom Hopper ως Luther Hargreeves (aka Spaceboy), Robert Sheehan ως Klaus Hargreeves (aka The Séance), Emmy Raver-Lampman ως Allison Hargreeves (aka The Rumor), David Castañeda ως Diego Hargreeves (aka The Kraken), Aidan Gallagher ως Number Five (aka The Boy), Colm Feore ως Sir Reginald Hargreeves (aka The Monocle), Mary J. Blige as Cha-Cha), Cameron Britton ως Hazel.

Χρέη showrunner και εκτελεστικού παραγωγού επιτελεί ο Steve Blackman των "Fargo" και "Altered Carbon" του Netflix. Στο πλευρό του βρίσκονται οι Bluegrass Television, oι Mike Richardosn και Keith Goldberg της Dark Horse Entertainment. Στην παραγωγή συμμετέχουν επίσης οι Universal Cable Productions όπως και ο δημιουργός του "Umbrella Academy Gerard Way". Τον πιλότο της σειράς έχει αναλάβει ο Jeremy Slater του "The Exorcist".

To "Umbrella Academy" θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Νetflix στις 15 Φεβρουαρίου.

Πηγή άρθρου: Variety

IGN Greece To "Between Two Ferns With Zach Galifianakis" γίνεται ταινία στο Netflix Στα χρονικά η χριστουγεννιάτικη ταινία Kurt Russell/Netflix με εκατομμύρια προβολές [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα