Κάτι περίεργο συμβαίνει με το line-up του Playstation Classic

Άλλα παιχνίδια φαίνεται να υπήρχαν στην αρχική λίστα.

Το PlayStation Classic θα μπορούσε να έχει εντελώς διαφορετικό line-up, αν μπορούμε βέβαια να πιστέψουμε τους dataminers οι οποίοι έφεραν στο φως αυτή την αποκάλυψη.

Η απόδειξη για τον παραπάνω ισχυρισμό αρχικά δημοσιεύθηκε στο GitHub με τη μορφή κώδικα και δείχνει τις διαφορές ανάμεσα στον βασικό προσομοιωτή PCSX και μια άλλη έκδοση του προσομοιωτή, η οποία φαίνεται πως χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στο PlayStation Classic.

Με

πολύ απλά λόγια, για όσους δεν ξέρουν τι είναι ο προσομοιωτής PCSX, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να τρέχεις στα Windows εφαρμογές που έχουν φτιαχτεί για το Playstation.

Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί αληθές, στις διαφορές που εμφανίζει ο κώδικας φαίνεται να ανήκει και μία λίστα με 36 παιχνίδια τα οποία δεν περιλαμβάνονται στο line-up του PlayStation Classic αλλά έχουν τεσταριστεί κανονικά για την κονσόλα αυτή.

Η λίστα μάλιστα είναι η ακόλουθη:

Chocobo's Mysterious DungeonColin McRae RallyCrash BandicootCrash 2Toy Story 2DriverEhrgeizFighting ForceGran TurismoGTA 2Harry Potter and the Philosopher's StoneKageroKlonoaKula WorldLegacy of Kain: Soul ReaverMedal of HonorMediEvilMega Man LegendsMr. Driller GPaca Paca PassionPaRappa the RapperParasite EveRayStormRidge RacerSilent HillSpec Ops: Stealth PatrolStreet Fighter Alpha 3Street Fighter EX Plus AlphaSuikodenTomb RaiderTomb Raider 2TombaTony Hawk's Pro Skater 2Vagrant StoryWild Arms 2Xevious 3D/G+

Μερικοί θεωρούν ότι τα παιχνίδια εξακολουθούν να υπάρχουν στην κονσόλα, αν και δεν υπάρχει τίποτα που να το αποδεικνύει. Είναι βέβαια πιθανό να έγιναν τα απαραίτητα τεστ σε αρκετά από αυτά τα παιχνίδια αλλά τελικά να θεωρήθηκε αδύνατο να συμπεριληφθούν στο line-up.

Σε περίπτωση πάντως που τα παραπάνω στοιχεία αποδειχθούν αληθινά, θα πάρουμε μια ματιά από την πραγματική δύναμη του Classic.

Σε άλλα νέα σχετικά με την κονσόλα, μόλις χθες μάθαμε ότι βρέθηκε τρόπος πρόσβασης στα emulator settings της, επιτρέποντας στους χρήστες να πειράξουν τις ρυθμίσεις της, αν έχουν βέβαια το κατάλληλο πληκτρολόγιο.

Σύντομα θα ξέρουμε κατά πόσο τα στοιχεία που βρέθηκαν σχετικά με το line-up είναι αληθινά, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN για να μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

IGN GreeceΒρέθηκε τρόπος πρόσβασης στα emulator settings του PlayStation ClassicTo PlayStation Classic θα υποστηρίζει φορτιστές USB μα όχι άλλα αξεσουάρ PSΧωρίς online και λήψη παιχνιδιών το PlayStation Classic

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα