Καθυστερεί το "Cruella" και άλλες ταινίες της Disney

Αλλαγές στις ημερομηνίες πρεμιέρας.

Πίσω στο χρόνο μεταφέρονται οι επερχόμενες ταινίες "Cruella" και "The Woman in the Window".

Σύμφωνα με το Deadline, το "Cruella" ήταν να κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2020, αλλά πλέον θα δούμε την Emma Stone με τη δίχρωμη περούκα στις 28 Μαΐου 2021. Το σενάριο θα γράψει ο Tony McNamara (The Favourite), ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Craig

Gillespie (I, Tonya).

Η ταινία θα επικεντρώνεται στην Estella (Cruella De Vil) ένα κλεφτρόνι που ζει στους δρόμους του Λονδίνου τη δεκαετία του '70. Μέσα από αυτήν θα μάθουμε τον λόγο που μισεί τα σκυλιά της Δαλματίας, αλλά και το πώς έγινε πλούσια. Πρόσφατες εισαγωγές στο cast είναι οι Joel Fry και Paul Walter Hauser ως τους εγκληματίες που κλέβουν τα κουτάβια, ενώ σε συζητήσεις για ρόλο στην ταινία βρίσκεται η Emma Thomson.

Το "The Woman in the Window" ήταν αρχικά παραγωγή της 20th Century Fox, ωστόσο, μετά την εξαγορά της εταιρεία από την Disney, τα δικαιώματά της μεταφέρθηκαν. Θα πρωταγωνιστεί η Amy Adams ως μια αγοραφοβική μάρτυρας φόνου. Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Dan Mallory και θα σκηνοθετηθεί από τον Joe Wright. Η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2019, αλλά πλέον θα τη δούμε έναν χρόνο αργότερα, στις 15 Μαΐου 2020.

Επιπλέον, η Disney αποφάσισε να αλλάξει τις ημερομηνίες πρεμιέρας δύο άλλων παραγωγών της Fox. Το "Empty Man" θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου 2020, ενώ το "Everybody’s Talking About Jamie" θα κάνει την εμφάνισή του στις 23 Οκτωβρίου 2020. Τέλος, ένα από τα άτιτλα live-action project της, αυτό με ημερομηνία πρεμιέρας την 28 Μαΐου 2021, αφαιρέθηκε πλήρως από τις ερχόμενες κυκλοφορίες της Disney.

Άγνωστος παραμένει ο λόγος των εν λόγω αλλαγών, αλλά μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΒρέθηκαν οι κλέφτες κουταβιών για την live-action Cruella De Vil'Πρόβα' κάνει η Emma Thompson για έναν ρόλο στην ταινία "Cruella"Πολύ κοντά η Nicole Kidman για την απόκτηση ρόλου στην ταινία "Cruella"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα