Ξανά χωρίς σκηνοθέτη η ταινία Uncharted

Έχει κάποια κατάρα πάνω της;

Η live-action ταινία "Uncharted" της Sony έχασε για πέμπτη φορά τον σκηνοθέτη της, καθώς ο Dan Trachtenberg αποχωρεί από το project. Ο Tom Holland, που θα υποδυθεί έναν πιο νεαρό Nathan Drake, εξακολουθεί να είναι μέλος του φιλμ.

Το Deadline γράφει ότι ο Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) αποχώρησε από το "Uncharted" και

η Sony ψάχνει να τον αντικαταστήσει σύντομα με στόχο να έχει βρεθεί νέος σκηνοθέτης μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ώστε η ταινία να μπει σε παραγωγή στις αρχές του 2020. Έχει ανακοινωθεί ότι η ταινία θα βγει τον Δεκέμβριο του 2020.

Η ταινία "Uncharted" αρχικά είχε σκηνοθέτη τον David O. Russell και πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg. Ο Russell αποχώρησε το 2011 και αντικαταστήθηκε από τον Neil Burger, που έφυγε το 2012. Το 2014 τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Seth Gordon με φήμες να έχουν τον Chris Pratt να παίρνει τη θέση του Wahlberg. Ο Gordon αποχώρησε το 2015.

Το 2016 ανακοινώθηκε νέος σκηνοθέτης, ο Shawn Levy, με τον Tom Holland στη θέση του νεαρού Nathan Drake και η ταινία μεταμορφώθηκε σε prequel των παιχνιδιών. Ο Levy αποχώρησε το 2018, με τον Trachtenberg να ανακοινώνεται τον Ιανουάριο του 2019.

Αυτή τυχαίνει να είναι η δεύτερη "ατυχία" της Sony Pictures μέσα στην εβδομάδα, καθώς πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε η πιθανή έξοδος του Spider-Man από το MCU.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΧριστουγεννιάτικη ημερομηνία πρεμιέρας ορίζει η ταινία "Uncharted"Από το "10 Cloverfield Lane" έρχεται ο νέος σκηνοθέτης του "Uncharted"Άδεια μένει η σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας "Uncharted"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα